- 18 Temmuz 2009
- 82.038
- 239.643
- 5.263
NopeOynuyonuz mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NopeOynuyonuz mu
@Rahmi Y. AslanOynamak isteyen varsa icinde fifa 20 ve 16 olan hesabimi verebilirim birine ucuza. Ben sevmiyorum fifayi
how muchOynamak isteyen varsa icinde fifa 20 ve 16 olan hesabimi verebilirim birine ucuza. Ben sevmiyorum fifayi
40 euro, sen yurtdisinda yasiyonhow much
ogrenciyim hesapda parada yok kac40 euro, sen yurtdisinda yasiyon
O zaman oynama kocum okulunu okuogrenciyim hesapda parada yok kac

40 tl gibi dusunsene abi degil mi ucuz, baktim 50-54 euro bandinda fifa. adam yurtdisinda yasiyo gitsin alsin o zaman baska yerden alla allaLan 40 euro mu ucuz
sana kufur serbest benden kufur etsene sunaLan 40 euro mu ucuz
Kac veriyosun o zaman ben anlamam oyun borsasındansana kufur serbest benden kufur etsene suna
160 liraydı türkiyede yakın zamana kadar.40 tl gibi dusunsene abi degil mi ucuz, baktim 50-54 euro bandinda fifa. adam yurtdisinda yasiyo gitsin alsin o zaman baska yerden alla alla
10 euro maxKac veriyosun o zaman ben anlamam oyun borsasından
10 euro ne lan dilenciye para atiyo sanki. Satmiyorum 10 euroya alabiliyosan baskasindan al. 260 lira para vermisim bi de bu les oyuna. Pc versiyonu bu ha ps degil10 euro max
defol git lan surdan o zaman 260 vermistim zamaninda diyo bide suan mart ayina giris yapiyoruz bi kac ay sonra fifa 21 cikacak sence piyasa 260 lira verecek kadar mi. gecenlerde 15'e cdsini aliyordum ki onun fiyati daha yuksel olur10 euro ne lan dilenciye para atiyo sanki. Satmiyorum 10 euroya alabiliyosan baskasindan al. 260 lira para vermisim bi de bu les oyuna
Alali 2 hafta olmadi git daha ucuzunu bul oradan al hadi bakiiimdefol git lan surdan o zaman 260 vermistim zamaninda diyo bide suan mart ayina giris yapiyoruz bi kac ay sonra fifa 21 cikacak sence piyasa 260 lira verecek kadar mi. gecenlerde 15'e cdsini aliyordum ki onun fiyati daha yuksel olur

okiAlali 2 hafta olmadi git daha ucuzunu bul oradan al hadi bakiiim![]()