- 18 Temmuz 2009
- 82.037
- 239.636
- 5.263
Kim yav@mustafa cengiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim yav@mustafa cengiz
Mehmet ocakın arkadasi. Adam az diye bir gunlugune geldi herhal.Kim yav
Aynen max 6 kişi olmalı. Ikinci takimi kurma fikri devreye sokulabilir.Bu arada beyler kimse yanlış anlamasın da 5-6 kişi üzerine kesinlikle çıkmayalım, olmuyor çünkü kimse mevkisine göre oynamıyor, mahalle maçına dönüyoruz.
Gerekirse rotasyona dönelim 8-11 arası bir grup 11-2 arası bir grup girsin mesela ama çok kişi olayı bizi bozuyor.
Bir de sabit mevki olayını kazanmaya çalışalım herkesin yeri az çok belli olsun.
Pozisyona hayvan gibi giriyoruz ama sadece ben 3 kere direge vurdum topu totalde 6-7 kere vurduk xdne pozisyonunuxa gore oynamionz lan
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Eyo hab den kontext nicht gelesen .dmevkiinize gore neden oynamionuz DIYORUM MUSAP Kannst du Deutsch verstehen?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

forumda almanca konuşmak yasaktı adminimHahaha![]()
Korona dolayısıyla müsabakalara 3 hafta ara veddidkdksmsBuralar niye tenhalaştı ki ya![]()
Girmek isteriz sonra varsaBuralar niye tenhalaştı ki ya![]()
23.30 civarı olabilirGirmek isteriz sonra varsa
23.30 civarı olabilir
Umay hep saçma sapan saatlerde girmese bizde oynasak biraz
Biz 11 de toplaninca Sen 1 de geliyon hainnnnnniyide toplandıgımız zamanların %80 i zaten o saattlerdeydi.
@Keramettin TANRIVERDİ 23.30 deyince bişey yok ben deyince auuvvvvvv![]()
galiba haklısın abi özür dilerimBiz 11 de toplaninca Sen 1 de geliyon hainnnnnn
Sen biz çıkarken geliyorsun amaiyide toplandıgımız zamanların %80 i zaten o saattlerdeydi.
@Keramettin TANRIVERDİ 23.30 deyince bişey yok ben deyince auuvvvvvv![]()