- 3 Haziran 2015
- 56.986
- 66.110
- 4.143
Vallah yeni transferleri bilmem ama Demir P. Bas - Servet Altintop ikilisini bozmaz Hoca Umarim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ analoğu ve L2yi kullanmayı öğren, en belirgin noktalar o.oyunu yeni aldım hazır indirimdeyken steam üzerinden, bana oyunun inceliklerini yazabilecek var mı en son fifa 17 oynadım o zamandan beridir futbol oyunu oynamadım![]()
Sağ analoğu ve L2yi kullanmayı öğren, en belirgin noktalar o.
Aksi taktirde iş yapamazsın.
Fut mu oynayacaksın?tamamdır peki kadro kurma aşamasında ucuz ama iş yapan oyuncular var mı önerebileceğin ?
Fut mu oynayacaksın?
yoksun hic haciiibence oynama psikolojimiz bozuldu gsc futcular derneginde
yoksun hic haciii

Fut mu oynayacaksın?
Ben fut oynamıyorum da şu elemanın videosuna denk gelmiştim, kendi bir sıralama yapmıştı.2-3 hafta single oynayıp kavrarım iyice oyunu ara ara atılırım futa ama para harcamadan oynarım fut
Ben fut oynamıyorum da şu elemanın videosuna denk gelmiştim, kendi bir sıralama yapmıştı.
Bizi neden taraftarin onune atiyorsun ??????Dün oynadigimiz maclarda taraftarlarimizi hayal kirikligina ugrattigimizin farkindayiz. Saha icinde anlasmazliklar olur özellikle @Rahmi Sever ve @Yunus Emre ile yasadigimiz tahlihsiz anlar profesyonel bir Eskortcunun basina gelebilir. Önümüze bakmaliyiz. Saygilar
@Keramettin TANRIVERDİ @Musap Aydinli
Bizi neden taraftarin onune atiyorsun ??????
Kardesim yazik Alexander Hleb goruntusu verirken bizi Omer Bayram'e ceviren onumuzde gol atamayan forvetlerimize yaziklar olsun...Böyle bir yorum beklemedim chapeau
Kardesim yazik Alexander Hleb goruntusu verirken bizi Omer Bayram'e ceviren onumuzde gol atamayan forvetlerimize yaziklar olsun...
Gol at be.
Eyw canm benm canin sagolsnGol orucumu bozacagim saygilar