FIFA 22 Sohbet Başlığı

Ben de PC'de oynuyorum diğer platformlardan tam olarak farkı nasıl oluyor ? Oyun daha akıcı ve ping-lag sorunu daha mı az çünkü izlediğim yayınlarda PS5'den oynayanlarda daha akıcı duruyor oyun.
Eğer ultimate team oynuyorsan Cuma günü girdiğin taktirde oyundan çok lagla savaşıyorsun. Hafta sonu fut'da lagsız oyun oynayamadık Cumaları.

ya sorma 1 deyim 2 macim kaldi su seckine bi gecemedim ya, pcde daha zor cünkü hepsi iyi biliyorsun dimi.
Bence üzülme Div 1'deyken jumbo premium verirken seçkine geçtiğin zaman ödül küçültüyor. ( Üst düzey paket veya nadir mega paketi olması lazım ).. Yani oynama orada kal :asd:

Oyunda Dybala müthiş

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211025-122119-354.webp
    Screenshot_20211025-122119-354.webp
    108,1 KB · Görüntüleme: 33
Bu arada şu oyunu oynayıp da Fenerliye rastlayan var mı.. Ulan arkadaş çevrendeki eşleştiğin rakibin %99'u Galatasaraylı. Fenerlilerin soyu kurumuş resmen..

Oyunu 2 haftadır şu yukarıda çıkan turuncu bağlantı problem göstergesiyle oynuyorum.
Kablo takılı hızda sıkıntı yok ben anlamadım bu işi. Fifa en gerçekçi oyunu yapsa dahi şu server ve momentum olayını değiştirmedikçe tat vermeyecek. Seneye kesinlikle almayacağım.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt