FIFA 23

Hocam valla direk son sayfalarda Aras renktaşı görmüştüm twitch yayıncısını yendiğinden. Senin de tavsiyelerine ihtiyacımız var elbette. Tavsiyelerini dinlemek isterim.
Öncelikle Fatura talep ederseniz kdv eklemem gerekecek haberiniz olsun

1.8m coin satıyorum Playstation üzerinden

Dostlar sezona yeni başladım. Online sezon falan yapabiliyorsak forumdan oynayıp katılan olurmu?

Rashica ya yeni kart geliyo

Toprak icinde.

Fifa bu sene Süper lige cidden güzel kartlar getirdi ilk defa. Bir de PoTM + Hero da verilse

PC'de yine oyunda sorunlar çıkmaya başladı. 1 haftadır oyun bende rezalet seviyede ağır hareket ediyor.

Hamle zamanlamaları tepkileri geç veriyor. Xbox kolu ile oynuyorum o bozuldu diyeceğim ama öyle bir durumda yok konsolda kolu denedik takır takır çalıştı. PC kullanıp bu sorunu yaşayan var mı?

PC'de yine oyunda sorunlar çıkmaya başladı. 1 haftadır oyun bende rezalet seviyede ağır hareket ediyor.

Hamle zamanlamaları tepkileri geç veriyor. Xbox kolu ile oynuyorum o bozuldu diyeceğim ama öyle bir durumda yok konsolda kolu denedik takır takır çalıştı. PC kullanıp bu sorunu yaşayan var mı?
Üstad aynı sorunu yaşıyorum. Gold Mbappe var tank gibi yavaşlamaya başladı. Ek olarak oyuncu staminalarim çok uzun gidiyordu 60i zor görmeye başladılar. Monster kol vardi dandik diye bu hafta xbox kolu aldım ayni sekilde yavaş tepkiler. Oyuna müdahale var bence net

Üstad aynı sorunu yaşıyorum. Gold Mbappe var tank gibi yavaşlamaya başladı. Ek olarak oyuncu staminalarim çok uzun gidiyordu 60i zor görmeye başladılar. Monster kol vardi dandik diye bu hafta xbox kolu aldım ayni sekilde yavaş tepkiler. Oyuna müdahale var bence net
Tam bende anlayamadım durumu ama sanki benimle oynayan rakiplerde yavaşlama sorunu yaşıyor gibi. Rakip PC'de oynuyorsa maçın sonuna kadar o ağırlığa katlanıyor farkı açmadığım sürece oyunu kapatmıyor ama çapraz eşleşme ile konsolda oynayan bir rakip gelince o ağırlığa dayanamayıp ya hemen kapatıyor oyunu yada ben gol attıktan sonra çıkıyor.

Valla artık güncellememi gelir yoksa oyuna mı müdahale ediyorlar bilmiyorum ama çok saçma bir durum. Bu sene PC'de yaşanan sorunlardan yıldım valla seneye konsola geçeceğim. Şu hayatta bir tane keyif aldığımız oyun var onunda içine ettiler bu sene.

Bugün günlerden WL

Bıraktım mutluyum ama coinler kaldı onları satmak lazım

Ödeme yöntemleri nasıl türkiye de mi yaşıyorsun
Ödeme yöntemleri basit ben Türkiye'de yaşadığım için paypal malum kapalı o yüzden bitcion olarak alıyorum.

Bir de şifre vs. vermeden kendinde biraz vakit ayırarak marketten al sat yaparak coinleri onlara aktarabilirsin. Ben onu tercih ediyorum diğer türlüsü uzun sürüyormuş. Bilgine.

silita-first-touch.gif

şu hareketi hangi tuşlarla yapabiliriz ?

Sezon'da takılıyorum genelde. Maç yapmak isteyen renkdaşları bekliyorum 23:00-02:00 arası.

Geri
Üst Alt