Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.554
- 30.454
- 1.988
En son 5-2 den maç verdim duvarları yumrukluyordumDefans çok üzüyor. 6-6 biten maçlarım vardı![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son 5-2 den maç verdim duvarları yumrukluyordumDefans çok üzüyor. 6-6 biten maçlarım vardı![]()
Defans bilen bir partner bulup oynamak gerekiyorEn son 5-2 den maç verdim duvarları yumrukluyordum![]()
Öncelikle Fatura talep ederseniz kdv eklemem gerekecek haberiniz olsunHocam valla direk son sayfalarda Aras renktaşı görmüştüm twitch yayıncısını yendiğinden. Senin de tavsiyelerine ihtiyacımız var elbette. Tavsiyelerini dinlemek isterim.
Sağ ol biz başka dolandırıcılara bakalım1.8m coin satıyorum Playstation üzerinden
Üstad aynı sorunu yaşıyorum. Gold Mbappe var tank gibi yavaşlamaya başladı. Ek olarak oyuncu staminalarim çok uzun gidiyordu 60i zor görmeye başladılar. Monster kol vardi dandik diye bu hafta xbox kolu aldım ayni sekilde yavaş tepkiler. Oyuna müdahale var bence netPC'de yine oyunda sorunlar çıkmaya başladı. 1 haftadır oyun bende rezalet seviyede ağır hareket ediyor.
Hamle zamanlamaları tepkileri geç veriyor. Xbox kolu ile oynuyorum o bozuldu diyeceğim ama öyle bir durumda yok konsolda kolu denedik takır takır çalıştı. PC kullanıp bu sorunu yaşayan var mı?
Tam bende anlayamadım durumu ama sanki benimle oynayan rakiplerde yavaşlama sorunu yaşıyor gibi. Rakip PC'de oynuyorsa maçın sonuna kadar o ağırlığa katlanıyor farkı açmadığım sürece oyunu kapatmıyor ama çapraz eşleşme ile konsolda oynayan bir rakip gelince o ağırlığa dayanamayıp ya hemen kapatıyor oyunu yada ben gol attıktan sonra çıkıyor.Üstad aynı sorunu yaşıyorum. Gold Mbappe var tank gibi yavaşlamaya başladı. Ek olarak oyuncu staminalarim çok uzun gidiyordu 60i zor görmeye başladılar. Monster kol vardi dandik diye bu hafta xbox kolu aldım ayni sekilde yavaş tepkiler. Oyuna müdahale var bence net
Mydgn diye bir site var. Kolayca sat oraya gitsin, millet ile uğraşmaya değmez.Bıraktım mutluyum ama coinler kaldı onları satmak lazım
Mydgn diye bir site var. Kolayca sat oraya gitsin, millet ile uğraşmaya değmez.
Mydgn diye bir site var. Kolayca sat oraya gitsin, millet ile uğraşmaya değmez.
Ödeme yöntemleri basit ben Türkiye'de yaşadığım için paypal malum kapalı o yüzden bitcion olarak alıyorum.Ödeme yöntemleri nasıl türkiye de mi yaşıyorsun
R2+Geri yön tuşu+R1+İleri yön tuşu![]()
şu hareketi hangi tuşlarla yapabiliriz ?