Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Havertzz gelmişBiraz para bikrisin de Casemiro alacağım, güzel oldu buTeşekkürler ♥
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Havertzz gelmişBiraz para bikrisin de Casemiro alacağım, güzel oldu buTeşekkürler ♥
Oha tots muBana Heung Min Son geldi.Ben sol kanatsız ve sağ kanatsız oynuyom forvette kullanıyom orda da etkili oynuyo gibi şimdilik..
Aynen bugün çıkan kartlardan kanks yavOha tots mu
ne ballı adamsın awAynen bugün çıkan kartlardan kanks yav![]()
Basmak bizim işimiz 1996'dan berine ballı adamsın aw
zayıf ayağı beş, koy forvete, sağ sol ayak farketmeksizin yapıştır.
Engine veya hunter kimya bassan mis
Seni gidi çılgın şey seniBasmak bizim işimiz 1996'dan beri![]()
Senin hesap okunmuş abi ya. Max casemiro çekebildik. Hayırlı olsun valla güzel kart
TOTS uğurlu geldi hocam.Senin hesap okunmuş abi ya. Max casemiro çekebildik. Hayırlı olsun valla güzel kart
Toty Haaland alıom çıldırdımTebrikler kanks![]()
Haaland'ın normalini de al 1 şey fark etmez buglu 1 futbolcu oyunda o yavToty Haaland alıom çıldırdım
Deli dana gibi koşturuyor, sol kanata atacağım, Orta'da Mbappe, sağa maximin totsHaaland'ın normalini de al 1 şey fark etmez buglu 1 futbolcu oyunda o yav![]()
Maximin nasil? Son iki görevi kaldı memnun musun hocam?Deli dana gibi koşturuyor, sol kanata atacağım, Orta'da Mbappe, sağa maximin tots
WL öncesi kadronun son halini atarım
Daha denemedim hocam bakalımMaximin nasil? Son iki görevi kaldı memnun musun hocam?

Tebrikler, çok seviyorum şu kartıbana capon oyuncu atmisti
ne olacak yani yeni bir pack mi verecekler herkese?