FIFA 23

Lig'in en iyi oyuncusunu Valencia olarak seçmişler.96lık 1 kart ve İcardi de 95lik 1 kart :D Boey falan filan da yok yabancı 1 sayfa paylaşmış :D
Link atar mısın, merak ettim 😄 96-95 bizim lige uçuk duruyor, benim tahminim 93-94 civarı Icardi - Valencia olur diyordum, Süper Lig kadrosu kurup takılacağım kalan dönemde :D

Link atar mısın, merak ettim 😄 96-95 bizim lige uçuk duruyor, benim tahminim 93-94 civarı Icardi - Valencia olur diyordum, Süper Lig kadrosu kurup takılacağım kalan dönemde :D
Link bu kanks..

Link bu kanks..
Prediction demiş knk, tahmini bunlar 😄 Bu rating çıkmaz

Sayfanın o kadar takipçisi var yav :D
Tahmini olarak paylaşıyorlar önce, daha sonra sızıntı olursa da belirtip onu da paylaşıyorlar. Sayfanın diğer gönderilerinde diğer ligler için de böyle paylaşımlar yapmışlar 😄 96-95 uçuk olur bence, bir de genelde bunların bizim lig için olan tahminleri pek tutmuyor 😂

Leak olarak paylaşılmış şöyle bir şey gördüm ben, onu paylaşayım ama değerleri tahmini;

1685206516835.png

Tahmini olarak paylaşıyorlar önce, daha sonra sızıntı olursa da belirtip onu da paylaşıyorlar. Sayfanın diğer gönderilerinde diğer ligler için de böyle paylaşımlar yapmışlar 😄 96-95 uçuk olur bence, bir de genelde bunların bizim lig için olan tahminleri pek tutmuyor 😂

Leak olarak paylaşılmış şöyle bir şey gördüm ben, onu paylaşayım;

Ekli dosyayı görüntüle 203000
Bir başka saçmalık daha valencia 92 nedir ya

Bir başka saçmalık daha valencia 92 nedir ya
2 if Icardi, 2 if Valencia çıkartmış bu sezon. 1 rating fark ile Icardi daha yüksek olur diye düşünüyorum. Ben hazırlayacak olsaydım 94 Icardi, 90 Valencia yapardım 😄 Beni asıl merak ettiren Lucas, Galatasaray ağırlıklı bir kadro kurabiliriz umarım

Icardi muhteşem duruyor. 98 ST oluyor 5* WF 🤤

1685293531472.png1685293592111.png

Son düzenleme:

Leak olarak paylaşılmış şöyle bir şey gördüm ben, onu paylaşayım ama değerleri tahmini;

Ekli dosyayı görüntüle 203000
Şu sızıntılar doğru çıktı

hicbir önemli macta gol atamayan valencia daha yüksek ha?

Geri
Üst Alt