- 4 Ağustos 2009
- 90.630
- 71.710
- 5.188
Geriviteslotti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neye göre belirlemişler. Liverpool, arsenal, barcelona vs. nerde
Avrupa kıtasında 2021-2024 yılları arasında Şampiyonlar Ligi'ni kazanan takımlar ve onların dışında kulüpler sıralamasında ilk 8'e giren takımlar, 2025 FIFA Dünya Kupası'na katılma hakkı kazanacak.Neye göre belirlemişler. Liverpool, arsenal, barcelona vs. nerde
Galatasaray'i davet etselerdi ayni seyi soyler miydin? 2026 DK oncesi kuzey Amerika'da yasayanlari hazirlamak icin iyi bir firsat.Cok gereksiz bir turnuva. Ciddi oynandigi surece Avrupa Takimlari domine eder. Diger kitadaki takimlari ezdiklerini izleyelim diye turnuva yaratmislar.
GS katilsa takimimizi destekleriz ama gereksiz bir turnuva oldugu gercegini degistirmez.Galatasaray'i davet etselerdi ayni seyi soyler miydin? 2026 DK oncesi kuzey Amerika'da yasayanlari hazirlamak icin iyi bir firsat.
Degil ama seni kirmamak icin hadi oyle olsun diyeyim. Belki bir kere yapilir ama asil amaci yapildigi yer itibariyle 26 DK'na hazirlik. Meksika neyse de ABD ve Kanada gibi futbolu uzaktan seyreden milletleri motive etmeye yonelik bir calisma diyelim. Ayrica tam adini hatirlamamakla beraber International Champions League var yaz aylarinda buyuk tsk8mlarin hazirlik maclarini oynadigi. Onlar da genelde ABD'de yapiliyor. Bu da FIFA'nin ayriyetten ondan bir pay alma cabasi.GS katilsa takimimizi destekleriz ama gereksiz bir turnuva oldugu gercegini degistirmez.
4 senede bir yapilacak denmedi mi? Bir kere yapilmaz saniyorum.Degil ama seni kirmamak icin hadi oyle olsun diyeyim. Belki bir kere yapilir ama asil amaci yapildigi yer itibariyle 26 DK'na hazirlik. Meksika neyse de ABD ve Kanada gibi futbolu uzaktan seyreden milletleri motive etmeye yonelik bir calisma diyelim. Ayrica tam adini hatirlamamakla beraber International Champions League var yaz aylarinda buyuk tsk8mlarin hazirlik maclarini oynadigi. Onlar da genelde ABD'de yapiliyor. Bu da FIFA'nin ayriyetten ondan bir pay alma cabasi.
Tabi bir dahakini Asya'da yapip orayi da somurmek icin ugrasabilirler. Topcularin cok sikayet edeceklerini sanmiyorum. Maaslari, reklam gelirleri NBA, NFL seviyesine yaklasacak bu turnuvalar sayesinde.4 senede bir yapilacak denmedi mi? Bir kere yapilmaz saniyorum.
O seviye maaslar olmasi gerekmiyor. Oradakiler ucuk maaslar.Tabi bir dahakini Asya'da yapip orayi da somurmek icin ugrasabilirler. Topcularin cok sikayet edeceklerini sanmiyorum. Maaslari, reklam gelirleri NBA, NFL seviyesine yaklasacak bu turnuvalar sayesinde.
Cogu yedek ve genclerle oynarlar.Ligler mayıs ayında bitiyor, CL, EL ve konferans finalleri de Mayıs sonu desen Haziran ortasında turnuva başlatıyorlar temmuz ortasına kadar. Zaten takımlar eleme oynamayacaksa temmuz ortasında/sonunda kamp başlatıyor. Ağustos ortasında sonunda ligler başlıyor. Futbolcuları çıldırtacaklar bu gidişle