FIFA, Izet Hajrovic'e Lisans Verdi!

noldu 1 ay önce bana artistlenen arkadaşlar yalancı değil miymiş bazı yöneticiler şimdi

Bunun hiçbir önemi yok.

şaşılacak bi durum yok fifa bu gibi durumlarda futbolcudan yanadır dava bitene kadar lisans verilir ama bizim bu davayı kazanabileceğimize zerre inancım yok..

[attachment=12152:image.jpg]

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 110
Sorumlu yöneticiler kimse zimmet çıksın... Yada istifa etsinler .......

Karaktersiz futbolcu ve vasıfaız yönetici sonucu bu olay...

Sent from my iPhone using Tapatalk

bonservis zaten girdide maaşını vermesek bari şerefsiz birde onu istiyor 4.6 milyon euromu neydi

Prof. bir Kulüp sözlesmeli oyuncusunu bu sekilde kaybetmemeli. Üstelik bu ilk degil, daha 7-8 sene önce bir Ribery kazıgı var.

Bu olayın ic yüzü taraftar ile paylasılmalı artık. Suclu kimse gönderilsin. Bu kadar amatörce hatalar yapan bir şahısın Prof. bir kulüpte yeri yok.

burada futbolcu yerden göğe kadar haklı bu işi para için yapıyor Galatadarayı sevdiği için değil bu olayda suçlu yüzde 67 yönetim suçlu.

Bu haysiyetsizden kurtulduğumuz için üzülen yoktur zaten yetenek vs. yoktu, asla büyük bir oyuncu olamaz.

Ribery olma ihtimali yok sadece giden paracıklar adamı kahrediyo. Düşünsenize adam belki cebindeki son parayı verip takıma destek olsun diye forma alıyor, tshirt alıyor, maça gidiyor takımına destek olduğunu düşünüyor. Sonra iş bilmez yöneticiler yüzünden bir anda 10 trilyondan fazla zarara giriyo takım. 80bin forma satılsa anca o kadar para geliyo onunda ne kadarı Nike ne kadarı Galatasaray'a geliyor bilmiyorum. Belki 150 bin forma satılsa anca bu Hajro'nun zararı karşılanır. E yazık değilmi bu insanlara bu kadar kolaymı Galatasaray'ın paralarını harcamak ?

Salih Dursun, Yiğit Gökoğlan, Sercan Yıldırım, Hajrovic aklıma gelen sırf şu yeteneksiz adamlara 12milyon Euro civarı para verdik sanırım maaşları hariç. Yazık gerçekten yazık bizde kendimizi yırtalım ki bi forma alıp takıma destek olalım diye.

Böyle boşu boşuna iki transfer yapmayın o bütçeyi basketbola ayırın adamlar sizi euroleague de final four a zorlasınlar! Bu ne biçim hikaye böyle!

hayro olayı eray'ın %900 zam olayı yerli futbolcuların uzatılan ve fahiş arttırılan ücretleri KURUMSALLIK ADINA neler döndüğünü yönetimin gs taraftarına açıklama yapması lazım...

Bu işlerle ilgili sigortasi yokmudur kulübün?

Almanya dan biliyorum istemeyerek bir kişiye zarar vermişsen bunu sigorta karşılıyor.

Bu durumda hatayı yapan kişinin mesleğiyle alakalı bir sigortasi olmalı.

Geri
Üst Alt