Haber FIFA; Kayserispor'a 3 Dönem, Eyüpspor'a Süresiz Transfer Yasağı Getirdi

Fener maçlarında mücadele eden takımlara bi şekilde bu cezalar geliyor. Sıra samsunda olabilir

Kayserispor zaten sezon başında 3 dönemlik transfer yaptı.Bir günde 8 transfer yaptı yanılmıyorsam.Kayseri'nin durumu yıllardır ortada.Ama hala süper ligte.Çok şaşırtıcı.

Arda hoca gittikten sonra eyüp geçer gider diyordum öyle de oldu. Arda dan sonra selçuk sahin ne lan düşmek için hoca sectiler resmen.

Murat başkan eyube yatırım yapmak yerine gs düşmanı fenerli herifi getirerek gözden düşmüştür

Murat başkan eyube yatırım yapmak yerine gs düşmanı fenerli herifi getirerek gözden düşmüştür
Birşeyi çok merak ediyorum açıkçası,bu kadar yıldır bu sektörün içindeler özellikle Murat Başkan.Selçuk Şahin'in 3-5 hafta sonra gidebileceğini hiçmi öngörmediler de getirdiler acaba.Açık ve net söylüyorum her yeni başlayan teknik direktör önce 1.ligten başlamalı ve başarılı olanları çıkmalı.Olmayanlar başarılı oluncaya kadar orada kalmalı.Selçuk ŞAhin Milli takım yardımcı antrenörlüğünden başka bir hocalık tecrübesi oldumu?

fenere ceza yok mu?

Özellikle Kayseri için bir haber değeri taşımıyor bu. Her sezon aynı şeyi yaşıyor adamlar.

Asıl transfer cezası gelmese olay olur :asd:

Kayseriye aliskanlik yapti transfer yasagi, yemeden duramiyorlar

fenerin olayı birileri fifaya şikayet ettiyse az veya çok kesin ceza cıkar

Geri
Üst Alt