FIFA Menajeri Hasan Çolakoğlu'ndan Flaş Reyes Açıklaması!

Onur Adıbelli

Büyük Kaptan
FIFA Menajeri Hasan Çolakoğlu: "Reyes, Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyor. Galatasaray ile görüştük."
(Radyospor)

Geçmiş olsun...

Sallama haber gibi geliyor bana

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dursun kesin alir bunu, demedi demeyin. Bedava ''yildiz'' diye yutturur taraftara.

Tam Antalyaspor'a göre transfer olur.

Hayırlı olsun camiamıza. Ne diyelim..

Sol kanadinda Yasinin Sag kanadinda Sabrinin( Sinan son 1-2 mac oynadi saymiyorum) oynadigi takimimizin taraftarinin Reyesi begenmemesini bana biri aciklayabilir mi ?

Sol kanadinda Yasinin Sag kanadinda Sabrinin( Sinan son 1-2 mac oynadi saymiyorum) oynadigi takimimizin taraftarinin Reyesi begenmemesini bana biri aciklayabilir mi ?

Böyle mantık mı olur yahu? Transferin amacı eksik bölgendeki bir oyuncu yerine daha iyisini bulup getirmektir. Sen koskoca GS'sın. Tutup kıyasın sabri ve yasin mi? Onu geç Reyes şu hali ile sabriden ne kadar iyi tartışılır... 2-3 sene önce olsaydı anca...

Bu transferleri kim yaptiriyor allah askina??

Önce bi td yi belirleyin. Riekerinkse cikip söyleyin arkadas. Terim se, cikip aciklayin.

Bayern 6 ay önce ancelottiyi acikladi, lewandowski keza öyle.

Yeter be bu amatör tavirlarinizdan gina geldi.

Td yok, transfer yapiyoruz.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Cenk
Sabri - Semih - Hakan - Olcan
Donk - Hamit
Reyes - Engin - Emrah
Umut

Müthiş bir 11. Şubat'ta şampiyon oluruz.

Yaş 33.Son zamanlarında düşüşte baya.Dursun yıldız aldık diye taraftarı kandıracak aklı sıra.

Böyle mantık mı olur yahu? Transferin amacı eksik bölgendeki bir oyuncu yerine daha iyisini bulup getirmektir. Sen koskoca GS'sın. Tutup kıyasın sabri ve yasin mi? Onu geç Reyes şu hali ile sabriden ne kadar iyi tartışılır... 2-3 sene önce olsaydı anca...

Kiyasim kim olacak ronaldo ile messi mi? Takimimizda kanatlarda sabri ile yasin oynuyor tabii ki kiyasim da onlar olacak. Ayrica Sabri ile Reyesi karsilastiriyorsan teknik anlamda bir yorum yapmayacagim. Galatasarayda son 6 -7 senede keita haric Reyesten daha iyi kanat oyuncusumu gelmis? Gorende her sene sezona bir kanatta Hazard digerinde Nicolas Gaitan ile basliyoruz sanir.

Reyes acun turnuvası için gelicek herald.xd

Geri
Üst Alt