FIFA Menajeri Hasan Çolakoğlu'ndan Flaş Reyes Açıklaması!

En iyi zamaninda cok severdim bu adami, Arsenal ve ayni zamanda milli takiminda oynadigi yillarda.
Su haliyle bize gelmesini istemem, 500 bin alir ve Sinan'i yedeklerim daha iyiysem oynarim diyorsa yine bi dusunulur ama Reyes artik eski Reyes degildir,o yuzden kalsin.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

reyesmi kaldı yahu adamın sahada adım atacak mecali yok,yürüyor anca ama bizim klüp için normal kazık yemek..

Daha iyi gününde bize gelmeyen adam, yaşlanıp emeklilik ikramiyesi için geliyor ve bunu alan Galatasaray yönetimine selam olsun...

Kiyasim kim olacak ronaldo ile messi mi? Takimimizda kanatlarda sabri ile yasin oynuyor tabii ki kiyasim da onlar olacak. Ayrica Sabri ile Reyesi karsilastiriyorsan teknik anlamda bir yorum yapmayacagim. Galatasarayda son 6 -7 senede keita haric Reyesten daha iyi kanat oyuncusumu gelmis? Gorende her sene sezona bir kanatta Hazard digerinde Nicolas Gaitan ile basliyoruz sanir.

Arkadaşım madem kıyasın sabri ile yasin emrah başşasını alalım. Ne de olsa ikisinden de iyi.
Reyes dediğin adamın yürüyecek mecali kalmamış. Azıcık mantık ya. Sayenizde huzur evine döndü takım...

Arkadaşım madem kıyasın sabri ile yasin emrah başşasını alalım. Ne de olsa ikisinden de iyi.
Reyes dediğin adamın yürüyecek mecali kalmamış. Azıcık mantık ya. Sayenizde huzur evine döndü takım...

Emrah Bassan Yasin ayarinda bir oyuncu. Iyi bir yedek olabilir bizim kadoda bence alalim.

Bana argumanla gel. Soyle bana son 10 senede bu takim kimi almis adam gibi kanat oyuncusu???Hani her sezona iyi kanat oyunculariyla baslarsin bu sezon Reyes gelir begenmezsin anlarim o zaman.

Liverpoolda yuruyecek hali kalmamis kronik sakat kewell son 10 senede Galatasaraya gelmis en iyi kanat oyuncusuysa ve elinde Yasin ve Sabri varsa sen Reyesi elestirebilecek durumda degilsin. Bizde biliyoruz heralde Reyesin eski Reyes olmadigini

Emrah Bassan Yasin ayarinda bir oyuncu. Iyi bir yedek olabilir bizim kadoda bence alalim.

Bana argumanla gel. Soyle bana son 10 senede bu takim kimi almis adam gibi kanat oyuncusu???Hani her sezona iyi kanat oyunculariyla baslarsin bu sezon Reyes gelir begenmezsin anlarim o zaman.

Liverpoolda yuruyecek hali kalmamis kronik sakat kewell son 10 senede Galatasaraya gelmis en iyi kanat oyuncusuysa ve elinde Yasin ve Sabri varsa sen Reyesi elestirebilecek durumda degilsin. Bizde biliyoruz heralde Reyesin eski Reyes olmadigini

Reyes'in R'si kalmamış kız ligi ispanya da bile bi halt yapamamadı bu sene. Bu kasapların içinde kaybolur gider. 2 sene önce olsaydı ok derdim.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt