FIFA PC | Intertoto Turnuvası | Şampiyon EMİN EMPAK

Evet turnuva adı da güzel. İyi bu hep 5 yıldızlı takımlarla turnuva yaptık bu sefer 3.5 yıldızlılarla yapalım daha çekişmeli olur.

Herkes istediği takımı seçsin, aynı takımı 2 kişi seçemez o yüzden erken davranan takımı kapar.

edit: Standart Liege

Seçtiğiniz takımı bildirmeniz rica olunur. Biraz daha düşüneceksen seçtiğinde bildir tabi :ka19:

@Talha Küllü fantezi olsun. :) Alayına River Plate :)

Origin ID rica edelim.

ID: Ohy1905

Aston Villa 3,5 mu ?

Team - FIFA 14 Weekly - 20 June 2014 - SoFIFA - Online FIFA DB Searching SoFIFA.com

Buradan bakabilirsiniz.

Ve evet 3.5 imiş.

Villarreal CF'yi seçtim. Büyük sevinçler yaşatacağız inşallah sarı denizaltılara.

Dostlar turnuva başlamadan önce seçtiğiniz takımı değiştirebilirsiniz. Bu yüzden isterseniz offline veya online hazırlık maçları yaparak takım seçiminizi isabetli yapmanız yararınıza olacaktır şüphesiz.

isteyen arkadaşlarla hazırlık maçı yapabiliriz

ben büyük ihtimal takım değiştirmem önceden Standart liege ile bir sürü maç yaptım taş gibi takım

Gol kralına da ödül olacağını bildireyim. Bu yüzden maçlardan sonra kimlerin gol attığını yazmanız yararınıza olacaktır.

Ayrıca dilerseniz ekran görüntüsü alabilirsiniz. Fraps bunun için iyi bi programdır bilmeyenler için.

Geri
Üst Alt