FIFA PC | Intertoto Turnuvası | Şampiyon EMİN EMPAK

bu linkte ajax 3,5 gozukuyor.eger oyle degilse rubin kazan

Rubin Kazan olur ama tavsiye etmem haberin olsun :D Oyuna girip bak bi istersen Granada, Osasuna, Cardiff, Crystal Palace, Hull City, Bordeaux, Freiburg, Werder Bremen, Bologna, Catania, Sampdoria gibi takımlar da var.

@Emir KONYA

@Anıl Bunarcı

@Gökhan Topuz

@Ozan H. Yener

@Arda Rami

@Fahri Uğur Ay

@Egemen Bayrak

@Murat Kahramanoğlu

@Arif Ulu

@Süha Timur

@Emin Empak

12 kişi olduk. 3 takımdan oluşan 4 grup yapıp 2'şer maçlar sonucunda ilk 2'nin çeyrek finale çıktığı bi turnuva yapalım diyorum. Görüşleri alalım.

Rubin Kazan olur ama tavsiye etmem haberin olsun :D Oyuna girip bak bi istersen Granada, Osasuna, Cardiff, Crystal Palace, Hull City, Bordeaux, Freiburg, Werder Bremen, Bologna, Catania, Sampdoria gibi takımlar da var.

@Emir KONYA

@Anıl Bunarcı

@Gökhan Topuz

@Ozan H. Yener

@Arda Rami

@Fahri Uğur Ay

@Egemen Bayrak

@Murat Kahramanoğlu

@Arif Ulu

@Süha Timur

@Emin Empak

12 kişi olduk. 3 takımdan oluşan 4 grup yapıp 2'şer maçlar sonucunda ilk 2'nin çeyrek finale çıktığı bi turnuva yapalım diyorum. Görüşleri alalım.

Olur da Parma kaç yıldız?

Ben sayının 16 olmasını beklesek diyorum, çıkmaz mı 4 kişi daha?

@Emir KONYA

@Anıl Bunarcı

@Gökhan Topuz

@Ozan H. Yener

@Arda Rami

@Fahri Uğur Ay

@Egemen Bayrak

@Murat Kahramanoğlu

@Arif Ulu

@Süha Timur

@Emin Empak

Bana uyar grup işi, benim sıkıntım takımdan yana. nasıl bir takım bakayım diye dün gece kick-off macı yaptım Olympiakos ile proff'da baya zorlandım ki burda napıcam acaba :D

PAOK ve Flamengo da güzel gözüken takımlar.

Geri
Üst Alt