FIFA PC | Intertoto Turnuvası | Şampiyon EMİN EMPAK

River Plate:1-2Corintihas Tebrik ediyoruz.

River Plate 1 - 2 Corinthias

Skor;

LddWmb.jpg

Goller;

jzzGZg.png

3.5 yıldızlı başka bir takımla online maç açtım da denemek için çekilir çile de değilmiş. Sürekli iki tarafın da futbolcuları topu ıslakayıp birbirine çarpıp duruyor, baya şansa dayalı maç oluyor.

4 falan yapaydınız bari neyse

3.5 yıldızlı başka bir takımla online maç açtım da denemek için çekilir çile de değilmiş. Sürekli iki tarafın da futbolcuları topu ıslakayıp birbirine çarpıp duruyor, baya şansa dayalı maç oluyor.

4 falan yapaydınız bari neyse

Aynen öyle yetenek olmadığı için oyuncularda tamamen fiziğe dayalı maclar oluyor birde hızlıysa işte alıp kosturuyorsun bütün olay bundan ibaret :D

Üçgen kurup pas yapıyorsun biri mutlaka ayağının altından kaçırıyor rakip tam alacak boşta kalan topu kontrol edeyim derken 10 metre açıyor topu tekrar alıyorsun. kör dövüşü gibi birşey oluyor :D

Neyse bir rakibim gelse de daha ciddi test etsek.

Üçgen kurup pas yapıyorsun biri mutlaka ayağının altından kaçırıyor rakip tam alacak boşta kalan topu kontrol edeyim derken 10 metre açıyor topu tekrar alıyorsun. kör dövüşü gibi birşey oluyor :D

Neyse bir rakibim gelse de daha ciddi test etsek.

Gel yapalım istersen

edit: he rakip derken gruptan bir rakip diyorsun sanırım ben hazırlık macı olarak biri sandım :D

Ben düşük yıldızlı takımlarla daha iyi oynuyorum. Çok yıldızlı takımlarla oynarken maç çok hızlı akıyor, uyuşukluğumdan hızlı hareket etmiyorum sıkıntı oluyor o da. Ama düşük yıldızlı takımlarla oynayınca gayet rahat ve pervasız iyi maçlar çıkarıyorum. :D

Toptan ziyade oyuncuların birbirleri ile güreştiği iki zorlu maç oldu.

[attachment=11685:2.jpg]

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 55
  • 2.webp
    2.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 55
Bizim gruptan oynayabilecek varsa yapalım şimdi.

Edit: Dışarı çıkmam gerektiği için bugünlük başka maç yapamıyorum ben.

Hertha Berlin 3-1 Crystal Palace

Tolga Ciğerci(2), Adrian Ramos - Bolaise

Crystal Palace 1-1 Hertha Berlin

Gayle - Adrian Ramos

@Talha Küllü

yine aldığım galibiyetler birilerini rahatsız etmiş :D

puan durumunu yanlış yazmışsın 0 puanım var

buradaki sonuçlarda Emre Boz yerine benim ismim yazması lazım

Emin Empak 3-4 Emre Boz

Emre Boz 3-1 Emin Empak

empak ile maçları yapan benim

oraya bi 6 puan daha yazmanızı rica ediciğim