- 29 Şubat 2012
- 13.438
- 1.310
- 1.468
İyi oynadık. Net pozisyonlarımız vardı. Cavenaghi reis yaktı bizim. 2 tane karşı karşıya net kaçırdı. Tebrik ediyoruz. Ödülümüzü bekliyoruz. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Origin'de yoksam ekle: kktalha
Ve dandik bi kart yok 20,000 starting price, 45,000 buy now.
kartı koydum
JONATHAN VIERA
CAM
Liga BBVA
44,750 yollamaya izin veriyor sadece. :redface: Yanına bi tane de Mandzukic attım o yüzden :ka19:
atmana bile gerek yoktu nolucak sağ olasın
bir şey sorucam süreyi 1 gün yapmıştım 1 gün geçmesini mi bekleyeceğim şimdi![]()
Yok, transfer list'e gir, Jonathan'ın üstüne git "trade offer geldi" falan yazar. "View trade offer" yap, sonra kabul et :ka19:
İyi oynadık. Net pozisyonlarımız vardı. Cavenaghi reis yaktı bizim. 2 tane karşı karşıya net kaçırdı. Tebrik ediyoruz. Ödülümüzü bekliyoruz.![]()
Sen de kart koy markete. 20,000 starting price, 30,250 buy now :ka19:
Sen de kart koy markete. 20,000 starting price, 30,250 buy now :ka19:
iaby Cm Takım adı Eskisehirspor. Şu an satışta dediğin gibi.Talhaiaby Cm Takım adı Eskisehirspor. Şu an satışta dediğin gibi.
@Süha Timur
uygun bi zamanda markete dandik bi kart koyar mısın 20bin starting price, 140bin buy now.
Origin'de yoksam da ekle pls. kktalha
Şimdi kuzenin pc'den halledeyim Talha. 140 bin'den başka birşey alacak mıyım? Oyuncu kartları falan vardı, gol krallığı ödülü
Best Regards,
Evet, trade offer yapacağım. O yüzden origin'de ekli olmam lazım![]()
Bakımda server :ddd
Best Regards,