FIFA U-17 Dünya Kupası B:1 | Yeni Zelanda 1-1 Türkiye | MS | 6 Ekim | TRT Spor

ahmed forvet benim bildiğim.yunus gibi top taşıyamaz,sarı kartı da gördü

Atalay'ın koşusunu, topla ilişkisini falan Berkant Göktan'ın o yaştaki(Bayern Münih'teydi) haline benzetiyorum. Sonu benzemez umarım.

Atalay ://///

melih iyi getirdi topu

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

zemin yagmurdan ötürü çok kötü

Atalay'ı az izlemedim, Berkant'ı da Ümit Milli maçlarında falan izleyebildiğim kadar izlemiştim. Yani 1 maç görüp de benzetmiş değilim, bazı dokunuşlar, topla dönüşleri falan çok benziyor.

atalay futbola 8 numara basladı sonradan 10 numaraya evrildi

sefa ve ahmed cıkıp umut güneş ve yunus akgün girmeli

Ahmed 2 kaçtı.

ahmedi forvete cekebiliriz,maliki cıkartıp

bu ahmed daha yeni cok güzel cıkardı topu maligin önüne.forvet gibi oynasa daha etkili olur.

Son düzenleme:
emirhan maşallah,fatih akyelden sonra teknik bi sağbek geliyo

stoperde 5 numaramız Ozan bildiğin kule maşallah ve sağ bekimiz 2 no kaliteleri belli oluyor

Genç milli maçları çok seviyorum. Kitap okumak gibi. Oyuncuyu görüyorsun ama bi miktar da hayal gücünü kullanıyorsun. Ufak dokunuşlar, dönüşler, deparlar, paslar falan hep onu yapan en iyi oyunculara benzetmeme sebep oluyor. Hatta koşu stilinden bile oyuncuya ısınabiliyorsun.

Mesela Emirhan'ın o slalomdan sonra Atalay'a o pası atmaya çalışması, Atalay'ın o koşuyu yapması falan :D Hoş şeyler bunlar :D

recep maşallah dene koçum,kerem kesgin çok iyi pas atıyo ayaga yav,almalıyız bucadan

dediğim gibi ahmet kutucu forvet oynasa daha iyi.malik kuvvetiyle iş yapıyo sadece.sefanın ayagı kazma,çıkmalı ve yerine umut güneş girmeli.yunusta sag tarafa

emirhan maşallah,fatih akyelden sonra teknik bi sağbek geliyo

sergen maça 2 dk baktım o emirhan kendi yarı sahasında merkeze doğru bi pas denedi kaptırdı neyse ki sekip bizim topçulara geldi direk maçı kapttım , bence sen bizi kandırıyorsun yine

GSC App

Geri
Üst Alt