FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Yok ya bu SCRIPT ve MOMENTUM yok olmadikca bende Lobby de keyfine oynarim.

Ilk yari domine edioyrum..ikinci yari teknik Oyuncular topu daha istop edemioyr...garip garip bakip bos kosmiyorlar...sanki uzaydan alienler gelmis takimin becerini calip kacmis...

Fena Sinir yapiyor bu fifa ya

lobby de cok cok daha rahatdim..hem stres de yok kaybedilcek veya kazanilcak birsey olmadigi icin

bide forumdakilerine soriyorum..nekadar sürüdü sizde TD yi tam benimsetmek icin.

serefsizim 1-2 Yil dediler :D

ben fifa 12 den beri tactical defend hala aynısı gibi eğer yeniyorsan momentum sendeyse bil ki o topu rahatça kapacaksın çarpacak edecek sende kalacak ama sen de değilse adamın düşecek oduna dönecek ve topu kaybedeceksin durmadan top kayıpları derken golü yiyeceksin oyun bu! boşver sinirlenme bende çeyrekde elendim:)

Yok ya bu SCRIPT ve MOMENTUM yok olmadikca bende Lobby de keyfine oynarim.

Ilk yari domine edioyrum..ikinci yari teknik Oyuncular topu daha istop edemioyr...garip garip bakip bos kosmiyorlar...sanki uzaydan alienler gelmis takimin becerini calip kacmis...

Fena Sinir yapiyor bu fifa ya

lobby de cok cok daha rahatdim..hem stres de yok kaybedilcek veya kazanilcak birsey olmadigi icin

lobby nedir

Bu DK müzikleri hiç güzel değil. 2010'da ki Waka Waka ve Wavin Flag çok güzeldi.

Bu DK müzikleri hiç güzel değil. 2010'da ki Waka Waka ve Waivin Flag çok güzeldi.

wawing flag efsaneydi sözleri olsun ritmi olsun mükemmel bir şarkıydı 2014 de 2010 kadar olmasa da idare eder bence şu şarkı çok güzel

Pitbull We Are One Ola ola(Yeniden) [media]https://www.youtube.com/watch?v=k8NpPVIWDAo[/media]

Beyler 41212 hakında fikiriniz nedir ?

En iyi formasyon hangisi ?

* LG G2 Tapatalk *

İlk defa katıldığımız turnuvada gruplarda 1 yenilgi alarak finale yükseldik. Finalde yine biz gibi olan bir başka Alman takımına 3-2 kaybettik, sağlık olsun.

De Gea

Zabaleta - Dede - R.Albiol - Jansen

Varela - X.Alonso - Guarin - Robinho

Negredo - Ramos

11'iyle başladık, maçlardan sonra gelen packlerden Lens ve B.Alves çıkması üzerine ikisini Varela ve Dede yerine yerleştirdim. Finalde kaybettikten sonra da Höwedes geldi artık tandem Alves-Höwedes ikilisi olacak. Şu an 80 ovr 82 chem var. Hocamız da Löw bu arada.

Not: Kaybedilen final sonrası aldığım 7500 coinle bir pack daha açtım. Ordan gelen 47 overalli bi oyuncu için EA'e de burdan selamlarımı yolluyorum çok teşekkürler

Beyler 41212 hakında fikiriniz nedir ?

En iyi formasyon hangisi ?

Elindeki oyunculara göre değişir ama benim favorim 4-3-3 (2). Şu an mecbur düz 4-4-2 oynuyorum ama sisteme uygun oyuncu olsa 4-3-3 oynarım

10 tane pack acacam hazirmisiniz lan :sgr:

PACK 1:

thwaite aus 64 cb

ramirez colo 75 cm

howedes ger 80 cb

glushakov rus 75 cm

silva uru 66 cb

scolari bre manager

pack rating: 2/10

edit 1 free gold pack verdi. pack rating n/a oyuzden

PACK 2:

tzorvas gre 71 gk