FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

ne diyon ulufield

ronaldoyla robin birmi

Parasi yetmiyor.

Robbeni alsin iste.

Zaten CR7 Almak giciklik ...adaletli degil..adami futbolcu degil uzayli yapmislar

Gercek Futbolda okadar cok baskin bi fark yok..FIFA oyununda gibi her sut gol anasini satim

Bikdim artik...bu nasil futbol oyunu yu..rakip 90dak FULL PRESS yapiyor önde..adim atamiyorsun anasini satim.

bide tacitcal defending daha gercekci diyorlar ... R1 basiyor habere 90dak... BOT(lar) tek basina kosiyor top almaya calisoyr(lar) habere..

EA 2015de umarim daha gercekci olur (yavas yavas gercek simalasyonu dogru gidioyrlar o iyi)

Bu Pressure Abusing ve STAMINA ya bi EL atmalilar...

bunu tek cözümü var... ayni silahlari vurmak lazim..yarin custom yapiyorum

Press 100/100

Agression 100/100

not: 5-6 mac yapdim ve hepsini bir haric YENDIM bu maca cikana kadar (high pressure rakip)

o MOMENTUM olayi girmis olabilir mi acaba...

ah bide paragözlü EA bu MOMENTUMU yapmasa...

aslinda PES e gecmek lazim..kese EA'e dahacok rakip ciksa...

Pressure 10 yap, Aggression 100. Team width narrow yap 433 filan oynuyorsan 30 filan yap. 41212 oynuyorsan 60 yapabilirsin. Veya pressure 10 yap aggression 75. Chance creation 15-15-70 filan yap.

Messili bi takımla oynadım eğer Messi her mac boyleyse yuh artik. Hummels'i deviriyor, topu kapiyorum 3 kez, adamın içinden geçip alıyor vs vs. 4-1 geriye dusmustum 4-4 bitti

N5

Messili bi takımla oynadım eğer Messi her mac boyleyse yuh artik. Hummels'i deviriyor, topu kapiyorum 3 kez, adamın içinden geçip alıyor vs vs. 4-1 geriye dusmustum 4-4 bitti

N5

Maçtan maça değişiyor yav resmen, Messi-Agüero ileri ikilisini Papastapulos ile sindirmişliğim var. Ama belli olmuyor sonra 70 overallı bir topçu tüm takımı çalımlayıp gol atabiliyor :D

Maçtan maça değişiyor yav resmen, Messi-Agüero ileri ikilisini Papastapulos ile sindirmişliğim var. Ama belli olmuyor sonra 70 overallı bir topçu tüm takımı çalımlayıp gol atabiliyor :D

Net ya. Sonra da "script/momentum yok" diyorlar. Hiyarlar

Bu arada 4231-2ye geçtim

RvP

Reus-Ozil-Silva

Gundo-Yaya(sub)

Alba-Komp-Ramos-Lahm

Neuer

8-0

3-1

4-0 gidiyor su ana kadar :asd2: Keşke boyle devam etse.

N5

Reus Ribery'den daha iyi. Cabaye yerine de TOTS Matuidi al bence.

N5

reus konusunda sana katılıyorum.

Kadroya sif yada tots katmayı düşünmüyorum hocam.

momentten başımı kaldıramıyorum yoksa.

şuan normal oyuncularla inan çok daha seri ve zevkli geçiyor maçlarım kaybetsem dahi en az 3-4 pozisyonu atamadığım için kaybediyorum.

sana da tavsiye ederim.

+ cabaye konusunda haklısın fakat pas gerçekten önemli hele ki 10 numarasız oyun oynuyorsan matuidinin defansı güzel fakat cabayenin bitirici uzun pas özelliği var.

Finesse Shot, Long Passer, Long Shot Taker

Süper maç oldu sonu güzel bitseydi koyardım ekran görüntüsü :D

89'a kadar 1 şut oldu toplam maçta. 89'da adam ilk atağını yaptı Helder Postiga ile kalecinin yanından yürüyerek geçip 0-1 yaptı.

Santrayla baskı kurduk, Robben'in ortasında Mandzukic 1-1 yaptı.

Adam tekrar başladı, boşluk vermeyince gene Postiga ile ceza alanı ile orta yuvarlak arasından vurdu top çataldan geri geldi, Lampard boş kaleye dokundu. 1-2

Full attack'a geçip bastırdık, Robben'in topunu kestiler kornerde gelen ortaya Sirigu kafa vurdu 2-2.

Başlar başlamaz kick-off glitch kullanmak istedi ama engel olduk, dönen topu içeri doldurdu top Alves'e geldi, uzaklaştırmak isterken rakip önüme çıktı top yerine ona mı vurdum noldu penaltı oldu. 2-3

Başlar başlamaz dümdüz sürdüm Robben ile geçtim tüm adamları kalecinin yanından plase vurdum direkten döndü dönen topa Götze ile vurdum az farkla auta çıktı maalesef.

lahm rating = performans olarak oyunun en kötü oyuncularindan biri olabilir. cesitli sistemler deneyeyim dedim adam ufacik boyuyla beni hasta etti. boy fizik desen yok, hiz yok, kafa yok sadece bazen düzgün hamleler yapiyor ama o da cok yetersiz.

isco h/l workrate yüzünden forvet gibi takiliyor hep ve bazen cok malca ofsayta giriyor 1-2 macta pis küfrettim kendisine. allah'tan dün modric ve götze cikti onlari monte edecegim 3-5-2'e.

krQ0Jm.jpg

Geri
Üst Alt