FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Var mı SIF Defoe isteyen biçimsiz de bir yerde, Amerikan ligi falan yapan varsa söylesin yoksa satacam.

Beyler HEADING-ORTA sistemi kullanin,baska imkani yok kupayi almak icin.

HEADING KADROM:

---------------------------------------------AKINFEEV------------------------------------------------------

----Coentrao----------------Alves-----------------------------Silva--------------------Johnson------

----------------------------------------Xabi Alonso----------------------Khedira--------------------------

------Young/Depay-----------------------------------------------------------------------------------Sam-------------

-----------------------------Benteke-------------------Mario Gomez/Dzeko/Mandzukic-----------

Benteke tam bir ayi. Güclü,Hava Toplarinda müthis,hiz de iyi. Mandzukic 89 Heading var ama HIGH/HIGH oldugu icin yavas ileryi cikiyor..

Yedekte Doumbia,Suarez,David Silva,Alexis Sanchez falan var. Yari Finaldeyim yine,bu kez Kupayi almak istiyorum.o_O

Packlere Van Persie koymayi unutmuslar. Bi rvp istedik, 800 e yaklasti topcu sayisi, tum fut kadrolarini falan sattim hala yok. Ronaldo da fln gozum yok bi RvP

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyalar

• fifa14 2014-06-10 19-32-21-10.webp
    fifa14 2014-06-10 19-32-21-10.webp
    95,5 KB · Görüntüleme: 78
Ulan 2-0 yeniyorum şerefsiz herif baktı olmayacak orta kafa gole yöneldi. 3-2 kaybettim. Son dklarda da köşe bayrağına gidip protect the ball yapıyordu. Gel de sövme bu insan evladına.

N5

3-5-2'de workrateleri cok iyi ayarlayabilirsen baya zevkli olabiliyor

352 geçen FİFA'da favorimdi, bu FİFA'da o kadar beğenmedim. Bu arada RVP dışında upgrade olan başka kaliteli topçu yok mu. Nasri'yi öldürmüşler.

normal ut'de o kadar iyi degil gibi sanki 3-5-2 ama wc modunda cok iyi gidiyor.

ben götze'yi cok begendim normal modda berbatti ama burada cok iyi torres de öyle.

4231(CAMli) en iyi formasyon gibi Messi için. Sağ CAM'e koydum 8 dkda hat-trick yaptı. Ama Neymar'i da harcamak istemiyorum bi yandan. 4231-2 deneyecegim simdi. Messi CAM'de is yapar umarım. Olmazsa son çare 451 right CAM

N5

Ulan 2-0 yeniyorum şerefsiz herif baktı olmayacak orta kafa gole yöneldi. 3-2 kaybettim. Son dklarda da köşe bayrağına gidip protect the ball yapıyordu. Gel de sövme bu insan evladına.

N5

Kanatlarda onu bekleyip defans yapsaydin ?

Ortalar bos kalsın ama kanati kapatsaydin ?

* LG G2 Tapatalk *

Geri
Üst Alt