FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Super ligte oynayanlar oynamis olanlar

Meireles

Alves

Andre Santos

Lugano

Akaminko

Sehic

Medunjanin

Ibricic

Gosso

Mondragon

Edin Visca

Dany

Bunlar cikti:D

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Jo

Giovani

njock

itnadje

enoh

webo

schildenfeld

jedinak

troisi

kuyt

teofilo

zokora

bamba

tziolis

gekas

ribery

ziegler

misimovic

emenike

almeida

djebbour

Starter: sergio ramos, lahm, mandzukic

Packs: neymar, ozil, drogba, pirlo, pepe, lucas

Bu Ea Şaka mi yav ? Ceyrek finaldeki maci aliyorum .mac bittikten sonra beni Serverlerden atiyorlar .Sizin yapacaginiz oyunu ben ...

Grubun son macindada mac galibiyetimle bittikten sonra baglanti gitti

Ayni sorunu yasiyanlar var mk yav ? :( Internet baglantimla alakasi hic yok dedigim gibi mac biter bitmez oluyor hep

Arkadas olamaz yav simdi Offline Turnuva yapdim. Ilk maci 3-1 aldim .Mac biter bitmez Serverlerden atildim .

Sizin yapicaginiz oyunun ben taa...

bize her sevdadan kalan

normal UT

i

n

n

i

t

bir oyunculuk hediye pack'tan dzeko cikti...forvet hattim: Dzeko-Benteke ... Dzeko tam bir makina,hava toplarinda,son vuruslari müthis.

final maçımı kaybettim.maç sonunda ana menüye attı.şimdi live chate girip ana bacı ne varsa gireceğim.kaç coins verecekti finale çıktıgım için kimbilir.

normal utdan farkli oldugunu sezen rbaslar varmi

gameplay acisindan

aynen :D bu 25 % nerden cikti,nasil hesapladin ? :P

ama bana görede biraz farkli normal utdan...

Saatlerdir oynuyorum.Finale kadar çıktım.Ne babayiğitler yoluma çıktıda yıkılmadım.Finalde diego costaya yenildim 3 gol attı.Final maçı biter bitmez ana menuye atıldım.En az 15 bin coin cepteydi.İşin ucunu bırakmıyorum live chatte bekliyorum 30 dk diyor bekleme süresi.Alacam o ödülü seve seve.

Saatlerdir oynuyorum.Finale kadar çıktım.Ne babayiğitler yoluma çıktıda yıkılmadım.Finalde diego costaya yenildim 3 gol attı.Final maçı biter bitmez ana menuye atıldım.En az 15 bin coin cepteydi.İşin ucunu bırakmıyorum live chatte bekliyorum 30 dk diyor bekleme süresi.Alacam o ödülü seve seve.

Turnuva kazansan 30.000 Coins alacaktin. :/

Kadron nasil

Geri
Üst Alt