FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Mesaji görende yardim etmeyenleri KINIYORUM

evet yorumlari alim beyler..

Beyler en iyisi hangisi? Hangi Version?

Veya kendiniz bi 11 yazin

Yardim:

3 Forvetim var= Cavani, Higuain ve Soldado

Bunlar kadroda var olan Oyuncular:

Rodriguze 83

Oscar 84

Bernard 80 (91pace)

Ramires 82

El sharawy

j. moutinho

Version1

Cavani

Rodrigez Oscar Bernard Mirallas

Ramires

Maxwell Papastopulus Garay Zuniga

Buffon

Version 2

Cavani Higuain

Oscar

Rodriguez---- --------Mirallas

Ramires

Maxwell Garay Papa Salvio

Buffon

Version3

Rodriguz ---Cavani----- Mirallas

Oscar ---Bernard

Ramires

Maxwell papa Garay Maicon

Buffon

Version4

Cavani Higuain

Oscar--------------------- Bernard

Ramirez Ramires

Maxwell Papa Garay Maicon

Buffon

Version5 (Hybrid)

Huguain* ---Soldado

Rodrigues Ramires--- Pogba** Mirallas

Maxwell Garay ---Papa de Sivlestri

Buffong

*Cavani

**Cabaye

Version6 (Avrupa Takimi)

Soldado

Mertens Sneijder Mirallas

Cabaye Pogba

De Sciglio Papa Ranoccia de Silvesti

Buffon​

hala kadro kuramadim :(

silva,suarez,lucas,nasil ayni anda oynatacagim,takimda 5-6 tane ispanyali oyuncu var. hersey denedim ama olmuyor.

oyunu acacam birazdan

1 mac yapip gruptan elenip 10 pack acacam 50 k var

hazir olun msj streamine

bu Wellbeck ne güzel forvet

ea gitmiş lm yapmış adamı

Kadrolarim belli oldu:

AVRUPA KADROSU:

-------------------------------------------MIGNOLET----------------------------------------------------

-----Maggio---------------Spahic---------------------Westermann-------------Monreal-------

---------------------------------Cazorla------------------------Isco/Strootman---------------------

-----David Silva--------------------------------------------------------------------Sam---------------

-------------------------------Dzeko--------------------Mandzukic------------------------------------

SOUTH America:

------------------------------------------------Mignolet-------------------------------------------------------

-----Maicon------------------Zapata----------------------------Caceres--------------Insua----------

---------------------------------Aranguiz-----------------Arias--------------------------------------------

----------Lucas---------------------------------------------------------------------------Valencia-------

---------------------------Suarez---------------------------------Sanchez/Martinez------------------

Hangisi daha iyi sizce?

Sistem: 4-4-2

Kadrolarim belli oldu:

AVRUPA KADROSU:

-------------------------------------------MIGNOLET----------------------------------------------------

-----Maggio---------------Spahic---------------------Westermann-------------Monreal-------

---------------------------------Cazorla------------------------Isco/Strootman---------------------

-----David Silva--------------------------------------------------------------------Sam---------------

-------------------------------Dzeko--------------------Mandzukic------------------------------------

SOUTH America:

------------------------------------------------Mignolet-------------------------------------------------------

-----Maicon------------------Zapata----------------------------Caceres--------------Insua----------

---------------------------------Aranguiz-----------------Arias--------------------------------------------

----------Lucas---------------------------------------------------------------------------Valencia-------

---------------------------Suarez---------------------------------Sanchez/Martinez------------------

Hangisi daha iyi sizce?

Sistem: 4-4-2

Suarez Avrupali olsaydi..secim kolay olurdu :D

Suarez cok iyi olsada.. ben Avrupa dioyrum genel olarak Kalite daha cok

bi de bende my packs de 4 yazıyor icine girince hic bisey yok basina gelen var mı

hocam tam olarak UT'a bağlanıyor ve maç yapılıyor değil mi? bide o ingilizce yazıyı sana zahmet tam olarak yazarmısın?

UT'de problem yok. Sorun world cup'ta. İlk girişte takım seçme kısmı var ya hani. Takımı seçtikten sonra şu geliyor: we are sorry but there has been an error connecting to FIFA 14 Ultimate Team. You will be returned to the FIFA 14 Main Menu.

Ama dediğim gibi FUT'ta problem yok. Sadece World Cup'a bağlanamıyorum. Ha bir de Süha abinin hesaptan denedim. Onda bağlanıyor.

beyler hangisi

Avrupa

1006973_Germany.jpg

Güney Amerika

1006975_Brazil.jpg

Geri
Üst Alt