FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

beyler hangisi

Avrupa

1006973_Germany.jpg

Güney Amerika

1006975_Brazil.jpg

Avrupa daha iyi bence...Vidal ve Lucas iyidir ama Avrupa cok daha iyi. Ilkay,Navas,DZEKO,Walker,Boateng.

UT'de problem yok. Sorun world cup'ta. İlk girişte takım seçme kısmı var ya hani. Takımı seçtikten sonra şu geliyor: we are sorry but there has been an error connecting to FIFA 14 Ultimate Team. You will be returned to the FIFA 14 Main Menu.

Ama dediğim gibi FUT'ta problem yok. Sadece World Cup'a bağlanamıyorum. Ha bir de Süha abinin hesaptan denedim. Onda bağlanıyor.

Allah Allah biraz araştırdım hile gibi konularda ban yiyenlerde serverlerden atıyorlarmış ama seninki UT'a bağlanıyor ea forumuna baktın mı hiç?

Her yere baktım, değişen bişey yok. Sanki ban yemişim gibi. Sebep yok ban yemem için ama öyle olsa FUT'a bağlanmaz zaten.

_____________________________________HANGISI`?

1006989_Brazil.jpg
1006988_Brazil.jpg

Abi dns değiştirdim, modem değiştirdim, denemediğim yol kalmadı. Hani FUT'a bağlanamasam tamam dicem hesap gitmiş. Ama öyle bi durum da yok ki..

ilginç dediğin hata bana da oluyordu ara sıra devam tuşuna basıyordum tekrar bağlanıp giriyordu

Birden fazla squad oluşturamama işi kötü olmuş yav, yoksa var da ben mi bulamadım ? Her kadro değiştireceğimiz de tek tek uğraşacaz mı bununla

ST Kanatlara ara pas vermsi icin mi?

Soldado, Higuain veya Cavani

Soldado long pass 59

Cavani 50

Higuain 51

ama longpass en önemli degilki bence?

şimdi bende bacca var tek forvet oynayınca çıldırtıyor adamın pası 58 kanatlardan bindirince hızlı oyuncular uzun pas ve kısa pas atamıyorum finishing konusunda dünyanın en iyi oyuncularına sahipsin higuain 90 cavani 90 daha ne olsun pas da önemli ayrıca bu oyun biraz daha pasa dayalı olmuş update ile beraber oyun yavaşlamış...

öyle bi durum söz konusu değil çünkü takım seçtikten sonra otomatikman o yazı geliyor ve leaving ultimate team diyip çıkıyor moddan.

we are sorry hatası dediğim gibi bana da geliyordu ara sıra tekrar bağlanınca sorun olmuyordu

senin girememen gerçekten ilginç

Geri
Üst Alt