FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Skillsların etkinliği azalmalı. Skill yapmak isteyen gitsin kumda FİFA street oynasın. Hic gerçekçi değil.

Yok ya şakasına abarttım zaten :D

Bazıları gidip kendi sahasında falan hareket yapıyor onlar yapınca çıkıyorum. Zaten bunu yapanlar genelde faul, ofsayt vs tüm pozisyonları defalarca tekrar izlediği ve 3 kere oyunu durdurup oyuncu değiştirdiği için baştan zaman kaybetmemek gerektiği anlaşılıyor.

Bazıları gidip kendi sahasında falan hareket yapıyor onlar yapınca çıkıyorum. Zaten bunu yapanlar genelde faul, ofsayt vs tüm pozisyonları defalarca tekrar izlediği ve 3 kere oyunu durdurup oyuncu değiştirdiği için baştan zaman kaybetmemek gerektiği anlaşılıyor.

Sanki sen gıcıklığndan hic mi rakibe golu 3kere tekrar izletdirmedin... :D

* LG G2 Tapatalk *

Yok olm ben taç atışı gecikince bile fenalık geçiriyorum. Top taca çıkınca ben kullanacaksam pas pas pas basıyorum seri biçimde hemen kullansın diye, serbest vuruşlarda da öyle.

Boşuna mı devamlı ofsayt ve aut atışlarında rakibe atıp duruyorum topu :D Oyunda en deli olduğum şeyler zaman geçiren olaylar animasyonlar, gol sevinçleri, tekrarlar vs

Suan arif ulu yu tarif ettin :asd2:

Golden sonra genelde bu sevinci yapiyorum:

sabri_sus.jpg

ve en sonunda bu:

demba-ba-jubel5x4_Diashow.jpg

Geri
Üst Alt