FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

442 Ortasaha:

Mertens---Yaya---XXX---Wallcot

XXX ?

1. Dembele

2. J. Moutinho

3. Sneijder

4. Diamanti

5. J. Martinez

6. Fellaini

7. Lampard

8. Pogba

Yaya bu durumda 3 Chem Oliyor...Bosver mi diyorsunuz

yoksa Mac baslangicinda ilk dak. da oyunu mi alim...?
Tabiki oyuna al.

kontrati nasil satin aliyorruz?

birde paketden cikanlari klube gonderiyorum onlari yeri geldiginde nasil faydalana bilirim bir turlu clube giremiyorum.

yedekte duran herhangi bir oyuncu üzerine gel swap player 2.sırada ona tıkla orda oyuncuları görürsün bu arada 5klık paketlerden contrat falan çıkıyor böyle chemistry (anchor falan) çıkıyor onları oyuncuları ekleyebilirsin olmadı 5klık paket açınca normal ut'dan paket hediye ediyor onu da aç ordanda kontrat gelir veya normal ut'dan contrat satın al search contrat sekmesinden bulabilirsin

Normal FUT'de ki packten Di Maria çıktı. Fiyatı iyice düşmüştür kesin.

XXX Kim olsun?

442 Ortasaha:

Mertens---Yaya---XXX---Wallcot

XXX ?

1. Dembele

2. J. Moutinho

3. Sneijder

4. Diamanti

5. J. Martinez

6. Fellaini

7. Lampard

8. Pogba

yedekte duran herhangi bir oyuncu üzerine gel swap player 2.sırada ona tıkla orda oyuncuları görürsün bu arada 5klık paketlerden contrat falan çıkıyor böyle chemistry (anchor falan) çıkıyor onları oyuncuları ekleyebilirsin olmadı 5klık paket açınca normal ut'dan paket hediye ediyor onu da aç ordanda kontrat gelir veya normal ut'dan contrat satın al search contrat sekmesinden bulabilirsin

normal futdan contract satin aldim ama fifaworld cupta degerlendiremiyorum.

Beyler psn'e giremiyorum şifremi unutmadım ama şifremi unuttum yapıyorum bir hata oluştu diyip duruyor var mı böyle sıkıntı yaşayan?

5000 coinslik paket acdim tam uc tane kaleci cikti ;) zaten Hartla Rui vardi simdi De Gea ve Akinfaeev geldi.sag bek stoper felan gelse hos olur ;)

Olamaz ya.. 1:0 Geriye düsiyorum...ve durumu 2:2e getiriyorum...ve 90dak da GOlu atiyorum.

Herif topu oyunu sokup topu ileriye atiyor...karambol ani kaleci topu alir derim..rakipin oyuncu kafayi nasil sokiyorsa artik top gol oliyor....

uzatmalarda kaybtdik...Finale gidecekdik bunu alsaydik...

ben böyle oyunun icin.....

5k Paket aldim...1 tane Oyuncu vardi sadece icinde..ötekiler duble vardi..

HAydaaaaaa

Şampiyon oldum. Packten Hazard çıktı. Yari finalde Cazorla çıkmıştı. Forvet hariç takım müthiş oldu. Bu arada Kruse süper forvette.

Olamaz ya.. 1:0 Geriye düsiyorum...ve durumu 2:2e getiriyorum...ve 90dak da GOlu atiyorum.

Herif topu oyunu sokup topu ileriye atiyor...karambol ani kaleci topu alir derim..rakipin oyuncu kafayi nasil sokiyorsa artik top gol oliyor....

uzatmalarda kaybtdik...Finale gidecekdik bunu alsaydik...

ben böyle oyunun icin.....

Bu kick-off glitche bir çare bulamadılar. Çok sinir bozucu oluyor.

HCs lions

Adler

Johnson Cahill Howedes Alba

Walcott Kovacic Hazard

VdVaart Kroos

Mandzukic

lets Go

İkinci kez kupa müzemizde.Fakat bunu alan kadro biraz farklı... İlk denemede çürük kadro ile aldığımız kupa asla unutulmayacak :D

Yeni kadrom

FC NFA United FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead

Eğer maçta 2.Golü yersek CAM'a Hulk alıyorum. LM'ye de Di Maria, akıyorlar valla... Yalnız Hulk'la sadece şut çekin çok çok efsane goller atıyor uzaktan.

Bu arada forvetler full pace olduğundan savunma arkasına yerden//havadan atılan her top direk gol tehlikesi.

Remy baya baya iyi.Şutları ve bitiriciliği efsane. Bir tane Finishing kart basın adamı tutana aşk olsun...Zaten UT oynaerken 3.lige çıkana kadar bana forvet aldırtmamıştı Remy başkan :D

Birde bana ne zaman sağlam bir CAM ve RB çıkacak çok merak ediyorum.Çıkabilecek her adam çıktı ama hala sağbek çıkmadı.72 overallı sağbekle oynuyorum :/

.

Bu kick-off glitche bir çare bulamadılar. Çok sinir bozucu oluyor.

Ben onu çözdüm sayılır adam oyuna başlarken hiç baskı yapma eğer zaten topu sağa sola dağıtarak başlıyorsa o oyun hatasını kullanmıyor demek.Yok eğer santra yaparken forveti ok gibi ileri fırladı buda topu stopere attı ise..

Direk CAM'da oynayan veya CM'de oynayan adamını seç, radardan takip ederek geri koş ve onun forveti ile senin kalecinin arasına gir.Zaten adamın uzun ve güçlü ise her türlü topa sen vuruyorsun.Vuramasanda rahat vurdurtmuyor en azından.Onu çok çok iyi yapan adamlar var onlara bile tuttu bu taktik mal gibi kalıyor gerizekalılar :D

Geri
Üst Alt