FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Tek forvet için, Costa mı, Balotelli mi, Benzema mı?

Normal UT olsa Balo'yu tercih ederdim ama çok verim alamadım, diğer ikisi denk gibi

edit: bi de Mandzukic'i deneyelim

Tek forvet için, Costa mı, Balotelli mi, Benzema mı?

Normal UT olsa Balo'yu tercih ederdim ama çok verim alamadım, diğer ikisi denk gibi

edit: bi de Mandzukic'i deneyelim

balotelli normal ut'da çok iyi ben Workrateleri önemsiyorum balotelli L/L orta açarsın istediğin bölge de olmaz bence hiç bulaşma. benzemanın finishing 80 fransa mili takımında tam bir balon 82 ovr. zaten ve çok kötü oyunda. abi bence bunların arasından en iyi mandzukic ortayı aç kafayı vurur şahsen benim kadroda mandkuzic olsa oynatırdım dzeko iyi kafa vuruyor diye (75 head) oynatıyorum düşün yani...

Bu modda herhalde bazı oyuncuların yeni pozisyonuna göre OVR hesaplamışlar.

Şu ana kadar favori oyuncularım Draxler, Kroos, Yaya Toure, Kruse, Diaby.

Şut: 29-4

Kaleyi bulan: 26-4

Topa sahip olma: 72-28

Korner: 14-0

Skor:0-4

4-5-1 taktiğinin özeti :D gene de vazgeçmem çünkü hayli zevkli oynaması

Ribery-Robben yaptım kanatları ama memnun musun dersen soru işareti.

Ribery baya hantal gibi geldi açıkçası. Şutları falan da yok denecek seviyede. Hazard'dan sonra çok hafif geldi.

Ribery'yi ben de çok begenmedim doğrusu ama Hazard'i koyduğumda oynadigini bile fark etmedim. 4-1-2-1-2 oynadığımdan zaten oyunun çok içinde olmuyorlar. Reus'u sağa attım müthiş btw, çıkarsa degerlendir.

Arkadaşlarla guestli oynadığımız için 1 defa aldım kupayı bu arada :(

N5

2.kez yarı finale çıktık şimdi yarı final maçımı atacağım bakalım final görebilecekmiyim:D

Ribery'yi ben de çok begenmedim doğrusu ama Hazard'i koyduğumda oynadigini bile fark etmedim. 4-1-2-1-2 oynadığımdan zaten oyunun çok içinde olmuyorlar. Reus'u sağa attım müthiş btw, çıkarsa degerlendir.

Arkadaşlarla guestli oynadığımız için 1 defa aldım kupayı bu arada :(

N5

Ribery bir tuhaf yav. Yani mesela Robben de çok hızlı değil gibi ama top ayağına yapışıyor, kaptırmıyor, götürüyor, mücadele ediyor vs. Ribery için sadece dümdüz bir alan gerekiyor ki koşsun dursun. Rakip yaklaştığı anda savruluyor pası şutu da yok.

Ribery bir tuhaf yav. Yani mesela Robben de çok hızlı değil gibi ama top ayağına yapışıyor, kaptırmıyor, götürüyor, mücadele ediyor vs. Ribery için sadece dümdüz bir alan gerekiyor ki koşsun dursun. Rakip yaklaştığı anda savruluyor pası şutu da yok.

Orası doğru bak çok ufak tefek hafif güçlü bi bek geldiğinde dağıtıyor. Skill kullanırsan yine rahatlarsın tabi biraz da o da kolay iş değil. Ama Hazard'ı çok beğenmedim gerçi 1 maç oynadım, ondan Ribery oynuyor bende hala. 4-5-1'i deneyecek olursam Hazard/Reus yaparım öteki kanadı da Reus/Nani. Ben de Barça gibi oynamayı seviyorum yavaş yavaş %65 possession minimum ama guestli oynarken çok zor yav :asd2:

Hangi ara robben-ribery cikti:)

Benim kanatta lens ile menez var bayağı iyi oynuyorlar beklentimin ustunde ciktilar. Torres de forvette yardiriyor

★★★》☆

Finale yükseldim 120.dk Kruse attı hadi bakalım yalnız adam mal çıktı almeida ile ronaldoyu forvete koymuş 80 den sonra cavaniyi aldı

Geri
Üst Alt