FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Nasıl yani ?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla maçları kazandım. Birinde kazandığım ekranda geldi coinsde verdi. Sonra tabloda 3-0 yenildiğimi yazdı. Ikinci maçıda yendim please waitden sonra EA internet problem yazdı onu tabloda 3-0 yenildiyimi gösterdi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla maçları kazandım. Birinde kazandığım ekranda geldi coinsde verdi. Sonra tabloda 3-0 yenildiğimi yazdı. Ikinci maçıda yendim please waitden sonra EA internet problem yazdı onu tabloda 3-0 yenildiyimi gösterdi.

Paragoz eanin yaptigi pislikler beni m basima gelmedi ama

Yav ben bu sabah maç yaparken gene originle bağlantı koptu dedi. Tamam dedim 2 maç daha yaptım gruptan çıktım, hatta turu da geçtim çeyrekte elendim falan. Paketleri ayarladım ettim. kapattım oyunu.

Şimdi girdim ilk bağlantı koptu dediği gruptan devam ettirdi :D Arayı komple yok saymış.

Paragoz eanin yaptigi pislikler beni m basima gelmedi ama

EA ile çok alakası yok, hileciye denk gelmiş olabilirsin.

Aha 2-0'dan 2-3'e getirdim maçı, top çizgiyi geçer geçmez unable to connect origin..şu anda da giremiyorum UT'ye..tam denk mi geldi nedir bu

Mandzukic iyiymiş taş gibi takım oldum sol da baines kalede courtois boateng kompany derken rakipleri çok kolay yeniyorum 2 maç 4-0 5-0 iyi oluyor:D

Fark atmama rağmen deli oldum. Herifçioğlu sanki farkı o atıyor 60 dakika yan pas geri pas sonra lob pass kastı çıkacaktım delirip. Ağır ağır oynayıp oyalananlara deli oluyorum :D

Geçen arkadaşla oynuyoruz guestli... Grupta 2 maç sonunda puanımız 0, sonra bi maç bulduk işte herifin 4 puanı mı ne var gruptan çıkmamız imkansız yani. O nedenle dalgaya aldık maçı baya arkadaş kaleciyi orta sahaya kadar falan çıkardı, ben Kompany ile 50 metreden şutlar denedim falan filan... Ama rakip o kadar berbattı ki 3-1 yendik. İyi ki de yenmişiz, meğerse bi sonraki grubun ilk maçıymış bu :asd2:

Çok sinir ediyor beni bu oyun

Hic gercekci degil

Gercek futbol oynamak zor...pace pace pressing pace loob ball goll cross golll

* LG G2 Tapatalk *

Az önce şampiyon oldum.35k paket açtım hiçbişey çıkmadı.Klose ile devam.

Çok sinir ediyor beni bu oyun

Hic gercekci degil

Gercek futbol oynamak zor...pace pace pressing pace loob ball goll cross golll

* LG G2 Tapatalk *

Agüero'dan 2 kafa golü yedim

biri kornerden Bruno Alves ve Boateng'in üstünden zıplayıp attı

diğeri de orta kafa gol yine Alves ve Boateng'in üstünden kafayı vurdu

Boateng 1.92

1.73 lük Agüero üstünden kafa vuruyor

Agüero'dan 2 kafa golü yedim

biri kornerden Bruno Alves ve Boateng'in üstünden zıplayıp attı

diğeri de orta kafa gol yine Alves ve Boateng'in üstünden kafayı vurdu

Boateng 1.92

1.73 lük Agüero üstünden kafa vuruyor

Bide ilk yari rakipi domine etdinde ama gol atamadında kesin kaybediyorsun

Ikinci yari momentum rakipi sanki 22 kişi ile oynatiyor gibi geliyor insana

* LG G2 Tapatalk *

30K aldım 5 binde bende vardı. Yine şampiyon olsam 30K verecek evet.

T.Silva ve Fellaini çıktı işe yarar, yavaş yavaş düzeltiyoruz takımı:)

Geri
Üst Alt