FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Valla çok rahat yeniyorum hiçte sinirlenmiyorum şampiyon oldum 2 de grup maçı aldım namağlup geldim namağlup gidiyorum oyunu çözdüm tactical defending işi tecrübe işi adama basma pas yollarını kapat uzun pas mı attın pas yerini bulmadı mı? topa niye koşuyorsun ki? adam o topa gidip kafa vuracak kafa vuracağı yer ileri doğru olacak orda bekle top yine sende kenarları kapat %90 zaten shoot-fake atıyor bekle abi ronaldo mu çıktı bekle topu sana sürsün kenarlarda basma eğer yukarda adam varsa kesin aşşa doğru kavisli lobb pas atacak. valla çözdüm belki video bile hazırlayabilirim...

Valla çok rahat yeniyorum hiçte sinirlenmiyorum şampiyon oldum 2 de grup maçı aldım namağlup geldim namağlup gidiyorum oyunu çözdüm tactical defending işi tecrübe işi adama basma pas yollarını kapat uzun pas mı attın pas yerini bulmadı mı? topa niye koşuyorsun ki? adam o topa gidip kafa vuracak kafa vuracağı yer ileri doğru olacak orda bekle top yine sende kenarları kapat %90 zaten shoot-fake atıyor bekle abi ronaldo mu çıktı bekle topu sana sürsün kenarlarda basma eğer yukarda adam varsa kesin aşşa doğru kavisli lobb pas atacak. valla çözdüm belki video bile hazırlayabilirim...

Aynen deli gibi basmaya gerek yok.Özellikle kendi stoperini seçip ortadan gelen adama asla dalmayacaksın.CDM'i getir arkadan rahatsız et zaten ya şut atacak ya kaptıracak.Sen stoperini getirince adam koyuyor arapasını hop karşı karşıya.

Püf noktası stoperi seçmemek.İleri çıkarıp arkayı açmamak.Birde atağa çıkarken kendi sahanda asla top kaptırmayacaksın.

Bana biri CAM versin.Bu nedir abi Hunt'la oynuyorum.

Bir de sağ bek lazım.Hırvat 72 overalli bir sağbekim var.

Olamaz..

5K topladik Pack acdik... sadece 3 Oyuncu cikdi ve dogru dürüst adam yokdu.

ondan evvel sadce 1 tane Oyuncu cikdi 5k packden...habere duplikat...aynisi cikiyor..

Dogru Dürüst Adam cikacana..artik Oyuncu bile cikmiyor gibi geliyor bana..hep takimda olanlar cikiyor :D

:((((

Birazda Atak Üzeri Tüyo ver Renkdas

Birazda Atak Üzeri Tüyo ver Renkdas

Cift forvet oyna benim forvet hatti Torres mandzu gayette iyi gruptan cikincada oyunculara forvetlere training bas yedege koy bazilari çıkıyor cunku al oyuna at golleri bide sana 41212 taktik yapayim istersen pişman olmazsın oyuncular yaz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cift forvet oyna benim forvet hatti Torres mandzu gayette iyi gruptan cikincada oyunculara forvetlere training bas yedege koy bazilari çıkıyor cunku al oyuna at golleri bide sana 41212 taktik yapayim istersen pişman olmazsın oyuncular yaz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

41212 ile bazen süpriz sonuclar cikabiliyor..

Su anda 433 oyniyorum... bakacaz artik..

Oyuncularim:

Forvet:

Cavani

Soldado

Higuain

Martinez

Pato

M. Kruse

Orta Saha:

Sneijder

Dembele

Yaya Toure

Fellaini

Diamanti

Pogba

Oscar

Ramires

J. Moutinho

Montolivio

Mirallas

Wallcot

David Silva

Mertens

El Sharawy

Varela

Nasıl rakipler geliyor bana öyle. Kaleye vurdukları her şut gol oluyor. Her ara pasında kaleci ile karşı karşıyaya kalıyorlar. Nasıl bir cheat dir nedir bu. Acayip sinirlendim.

Yok bu FIFA beni sevmiyor..

hani bazen 50% 50% Pozisyonlar olur ya... 10 tane den9u hep rakipibin lehin oliyor anasini satim...

anlamadim gitdim...sans yok..

Bide nasil yapyiorlar ama rakipler komple rakip halinde cok hizli kosiyorlar..benimkiler TIR ...

Nasıl rakipler geliyor bana öyle. Kaleye vurdukları her şut gol oluyor. Her ara pasında kaleci ile karşı karşıyaya kalıyorlar. Nasıl bir cheat dir nedir bu. Acayip sinirlendim.

Bu gece saatlerde (>12) pek oynamamak lazim.. bu saatlerde tam bagimlilari oyniyor... herifler günde 4-5 saat oyniyor herhalde..veya cheatzler :D

hay bu legacy defending olsa hepsini koyardimda...neyse

Bu FIFA FUT WC Modu sevmedim acikcasi... cok ARCADE basit oyun olmuz..hic gercekcki degil...

her sut GOL...her ara pas gelioyr flnn

tam "sweater" ciler icin...herfiler artik cözmüz nezmand pas..nezmnd orta.. Robot gibi..

Futbolun "her mac yeni macera" seysi kalmamis..herilfer sadece kazanmak icin oynyior her pis yönü deniyorlar... 1, en fazla 2 pas sonra Gol Vurus geliyor...

Bide O 90Dak Pressing olmaz mi.. Takim halinde.

Bu nasil Futbol Oyun anlamiyorum.

misal mac baslangicinda topu öne atmak (oyuncu öne kosiyor)... hayi Insan niye böle gicik birsey yapara anlamiyorum.

En güzeli SEASONS...veya Lobby de takilmak..Lobby tam keyif yeri.. hic sinir stres olmiyor..cünkü kaybedilcek kazanilcak birsey yok... bu FUT tam sinir krizi ya..bide ben baya dengeli bi insanim..sabirli biriyim...kim bilir bazi daha "aktif" insanlar nasil cildiriyordur...

Bu gece saatlerde (>12) pek oynamamak lazim.. bu saatlerde tam bagimlilari oyniyor... herifler günde 4-5 saat oyniyor herhalde..veya cheatzler :D

hay bu legacy defending olsa hepsini koyardimda...neyse

Bu FIFA FUT WC Modu sevmedim acikcasi... cok ARCADE basit oyun olmuz..hic gercekcki degil...

her sut GOL...her ara pas gelioyr flnn

tam "sweater" ciler icin...herfiler artik cözmüz nezmand pas..nezmnd orta.. Robot gibi..

Futbolun "her mac yeni macera" seysi kalmamis..herilfer sadece kazanmak icin oynyior her pis yönü deniyorlar... 1, en fazla 2 pas sonra Gol Vurus geliyor...

Bide O 90Dak Pressing olmaz mi.. Takim halinde.

Bu nasil Futbol Oyun anlamiyorum.

misal mac baslangicinda topu öne atmak (oyuncu öne kosiyor)... hayi Insan niye böle gicik birsey yapara anlamiyorum.

En güzeli SEASONS...veya Lobby de takilmak..Lobby tam keyif yeri.. hic sinir stres olmiyor..cünkü kaybedilcek kazanilcak birsey yok... bu FUT tam sinir krizi ya..bide ben baya dengeli bi insanim..sabirli biriyim...kim bilir bazi daha "aktif" insanlar nasil cildiriyordur...

Benim en çok sinirlendiğim olay high pressure abusing. Adamlar nasıl köpek gibi koşturuyor oyuncuları. Hiç şut imkanı vermiyorlar neredeyse. Takım hâlinde kontraya çıkıyorlar. Defansif anlamda sanki sen bilgisayara karşı oynuyormuşsun hissi veriyor. Nasıl bir custom tactic ile oynuyorlar anlamak mümkün değil. Bir de oyuncuları acayip güçlü oluyor. Senin stoperlerin rahat pozisyonda top kaybı yapıyor. Demin bir rakip daha 15. dakikada aynı oyuncu ile 7 şut çekti. Rakibin custim tactic'i yüzünden kolay paslar hep rakibe gidiyor. Oyuncular fazla baskı hissediyor galiba.

Aynen deli gibi basmaya gerek yok.Özellikle kendi stoperini seçip ortadan gelen adama asla dalmayacaksın.CDM'i getir arkadan rahatsız et zaten ya şut atacak ya kaptıracak.Sen stoperini getirince adam koyuyor arapasını hop karşı karşıya.

Püf noktası stoperi seçmemek.İleri çıkarıp arkayı açmamak.Birde atağa çıkarken kendi sahanda asla top kaptırmayacaksın.

Bunlar sadece çoluk çocuğa karşı işe yarıyor. Arkadan gelen oyuncuları savunma arkasına geçmemesi için sen kendi stoperlerini veya bekleri kontrol etmek zorundasın. Bunu çok iyi yapsan bile üst düzey FİFA'cılar her türlü arapası atıyorlar. Bir de adamlar hem 2-3 kişi basıyorlar hem de pas yollarını kapatıyorlar. Aynısını sen yapmaya çalıştığın anda çok büyük boşluklar oluşuyor.

41212 ile bazen süpriz sonuclar cikabiliyor..

Su anda 433 oyniyorum... bakacaz artik..

Oyuncularim:

Forvet:

Cavani

Soldado

Higuain

Martinez

Pato

M. Kruse

Orta Saha:

Sneijder

Dembele

Yaya Toure

Fellaini

Diamanti

Pogba

Oscar

Ramires

J. Moutinho

Montolivio

Mirallas

Wallcot

David Silva

Mertens

El Sharawy

Varela

Cavani-Higuain

Sneijder

Silva Walcoot(Tam yerlerini bilmiyorum ama iyi paceli rm ve iyi pas atan visyon olan rm),

Yaya(Oyuna girince al fellaini de süper ama bende motta var 82 ovr keşke yaya olsa)

En iyi solbek defans tandem sağ bek

ve en iyi kaleci...

hocam ps3 de daha şerefli oyuncular geliyor diye biliyordum ben pc'de adam eğer yeniliyorsa bütün pislikleri yapıyor sırf bu yüzden 15'e ps ye geçmeyi düşünüyorum adam torrent açıyor oyun kassın diye oyun geç bitsin bütün pozisyonları izliyor inşAllah 15'de bunlar olmaz Ea hatalarından ders çıkarır Pesden zaten umudum yok o daha da beter al ronaldoyu messiyi yardır sabrinin 85 falcaonun 80 olduğu oyunu oynamam gerçi de...:D

David Silva'nin Kompany'mi devirdigine şahit olmuştum geçenlerde...

N5

oh be sonunda tekli packten chiellini çıktı

euro 2008'deki milli takım gibiyim

çeyrek finalde ve yarı finalde 113 ler de golü yiyorum

2 maçtır 120 de atıp kazanıyorum

Geri
Üst Alt