FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Sen hangi custom tactic ile oynuyorsun?

Slow build up benimki. Sana tavsiyem sudur:

Build Up Play:

Speed: 30-55 arasi

Passing: 60-65

Positioning: Organised

Chance Creation:

Passing:50-70 arasi

Crossing: Kafaci adamin varsa normal yap, yoksa az yap

Shooting: Lots (70 civari)

Pos: Free Form

Defence:

Pressure ve Aggression: max 15 yap ki one firlamasinlar. Yine firlarlar EA istediginde ama genelde geride duruyorlar, rahat kapatiyosun.

Width: Su ana kadar hicirinin faidesini gormedim 55-60 civari tutuyorum.

Line: Cover

____

Bu hayvan gibi kosanlar Aggression, Pressure, Speed falan hepsini max yapiyorlar. O yuzden Build Up'taki speed'ini istersen 70 falan yap, ben kisa paslarla cikmayi sevdigimden yavas yapiyorum ama kontratak sansim da genelde azaliyor bu yuzden. Kanatlar orta sahada bekliyo salak gibi falan filan.

Slow build up benimki. Sana tavsiyem sudur:

Build Up Play:

Speed: 30-55 arasi

Passing: 60-65

Positioning: Organised

Chance Creation:

Passing:50-70 arasi

Crossing: Kafaci adamin varsa normal yap, yoksa az yap

Shooting: Lots (70 civari)

Pos: Free Form

Defence:

Pressure ve Aggression: max 15 yap ki one firlamasinlar. Yine firlarlar EA istediginde ama genelde geride duruyorlar, rahat kapatiyosun.

Width: Su ana kadar hicirinin faidesini gormedim 55-60 civari tutuyorum.

Line: Cover

____

Bu hayvan gibi kosanlar Aggression, Pressure, Speed falan hepsini max yapiyorlar. O yuzden Build Up'taki speed'ini istersen 70 falan yap, ben kisa paslarla cikmayi sevdigimden yavas yapiyorum ama kontratak sansim da genelde azaliyor bu yuzden. Kanatlar orta sahada bekliyo salak gibi falan filan.

Daha öncede buna benzer bir custom tactic kullanmıştım. Şimdi defaultlar ile oynuyorum bu şekilde son zamanlarda daha fazla maç kazandım gibi. Oynarken en önemli şey bence %100 konsantre olmak. İsteyerek oynayacaksın. Yoksa öylesine bir maç yapayım dersen yenilirsin.

Daha öncede buna benzer bir custom tactic kullanmıştım. Şimdi defaultlar ile oynuyorum bu şekilde son zamanlarda daha fazla maç kazandım gibi. Oynarken en önemli şey bence %100 konsantre olmak. İsteyerek oynayacaksın. Yoksa öylesine bir maç yapayım dersen yenilirsin.

Evet konsantre olduğumda çok rahat yeniyorum çoğunlukla. Ama öyle zaman geçsin diye oynadığımda, veya acayip hırs yaptığımda kolay kaybedebiliyorum.

Avrupa kadromun LW'sinde Reus vardı packten Neymar çıktı gülsem mi ağlasam mı bilemedim akıl fikir verin, chemistry salla deyip Neymar'ı mı oynatayım sizce?

Benim full Avrupa takımı sağ bekte D. Alves var valla. Ama Avrupa'dan Sagna var en iyi. Çok fark varsa değer ama Reus-Neymar için değmez bence.

yeah Schweni cikti :)

Avrupa kadrom simdilik böyle :

Reyna-Azpilucueta-Neto-77'lik Rus Stoper-De Siglio-Xavi-Pogba-Schweni-Robben-Depay(Danny)-78De Jong

Güney Amerikadaki oyuncularim : Marcelo-Dante-Dede-Silver 93 Pace Sagbek-Di Maria- Pato-Ramos -Kalecim yok :(

Birde Asya takimim var .Forvetler haric makina gibi isliyor .2 Mac yapdim 1 Galibiyet 1 beraberlik :)

Bu aksam Yari Final ile Final maclarini yapcam inshallah ,bakalim :=)

Herif maç boyunca high pressure ve kick off glitchden başka hiçbir şey yapmadı 90'da galibiyet golünü attım bağlantı gitti.

Normalde alışkınım ama çeyrek finalde olunca baya koyuyor

Benim full Avrupa takımı sağ bekte D. Alves var valla. Ama Avrupa'dan Sagna var en iyi. Çok fark varsa değer ama Reus-Neymar için değmez bence.

4-5-1(2) ile özüme döndüm valla. İlk mac 3-1 (75-80 gibi oyundan attı :redface: ) 2. mac 6-1 bitti. Guestsiz oynamanın da etkisi var tabi :D

RvP

Reus-Gundo-Schwe-Ozil-D.Silva

Alba-Komp-Ramos-Lahm

Neuer

Sadece Ozil'i çok begenmedim su ana kadar, Gotze'yi koyabilirim. Silva beklediğimden muthis, tam bu formasyon için yaratılmış. RvP resmen "beni tek forvet oynar" dedi 2 maçta da. Reus da "beni sağ kanatta harcadin hıyar" dedi :D

Keşke Schweinsteiger yerine Toure koybilse idim lakin :( Kotu değil aslında da Toure kara delik gibi etrafindaki topu çekiyor resmen :asd2:

N5

4-5-1(2) ile özüme döndüm valla. İlk mac 3-1 (75-80 gibi oyundan attı :redface: ) 2. mac 6-1 bitti. Guestsiz oynamanın da etkisi var tabi :D

RvP

Reus-Gundo-Schwe-Ozil-D.Silva

Alba-Komp-Ramos-Lahm

Neuer

Sadece Ozil'i çok begenmedim su ana kadar, Gotze'yi koyabilirim. Silva beklediğimden muthis, tam bu formasyon için yaratılmış. RvP resmen "beni tek forvet oynar" dedi 2 maçta da. Reus da "beni sağ kanatta harcadin hıyar" dedi :D

Keşke Schweinsteiger yerine Toure koybilse idim lakin :( Kotu değil aslında da Toure kara delik gibi etrafindaki topu çekiyor resmen :asd2:

N5

Sen bana su custom tacticsi macta uygulamayi geri zekaliya anlatir gibi anlatsana gene bi ara :D

RvP bekliyorum ben de ama cikmiyor. Bi de sanki Isco daha iyi bibi Gotze den.

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben hala o custom tacticsleri ayarladktan sonra maçta uygulayamıyorum. beceremedim onu.

Custom tactic ayarla

Back yap "Quick tactics" e gir

Oradan birini değiştir kendi taktiginle.

Oyun içinde 2'ye bas ilk, sonra custom tacticini hangi slota koyduysan ona gore 2-4-6-8den birine bas (yon tuşları gibi düşün)

N5

Sen bana su custom tacticsi macta uygulamayi geri zekaliya anlatir gibi anlatsana gene bi ara :D

RvP bekliyorum ben de ama cikmiyor. Bi de sanki Isco daha iyi bibi Gotze den.

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anlatmistim tam :D

Isco yok bende ya 1100 tane topcu var Isco, De Rossi, Vidal, Falcao, Aguero, Robben, D.Alves yok. Neymar, Messi, Ronaldoyu falan geçtim :(

N5

Anlatmistim tam :D

Isco yok bende ya 1100 tane topcu var Isco, De Rossi, Vidal, Falcao, Aguero, Robben, D.Alves yok. Neymar, Messi, Ronaldoyu falan geçtim :(

N5

Olm oldu lan tüm olay bu muydu acaba yoksa ilk maçta rakibin hıyarlığı mı

80. dakikada 7'yi atınca çıktı eleman. Robben ve Ribery iki hantal adamdan iki trene dönüştü. Toptan kaçan orta saha ve savunma rakibi boğmaya başladı.

Böyle devam edecek mi göreceğiz.

Olm oldu lan tüm olay bu muydu acaba yoksa ilk maçta rakibin hıyarlığı mı

80. dakikada 7'yi atınca çıktı eleman. Robben ve Ribery iki hantal adamdan iki trene dönüştü. Toptan kaçan orta saha ve savunma rakibi boğmaya başladı.

Böyle devam edecek mi göreceğiz.

Nasil bi tactic uyguladin?

N5

1-Şıvaynştayger - Mesut

2-Şıvaynştayger- İlkay

3-Şıvaynştayger-İlkay-Kroos

4-Şıvaynştayger-İlkay-Mesut

çoğunlukla 2 li cm oynuyorum ama sizce hangisi en verimli orta saha ?

Geri
Üst Alt