FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Fifa 15'dan haber var mı? Benim şimdiye kadar tek duyduğum Fifa 14'ün iyileştirilmiş versiyonu olacakmış. Çok büyük değişiklikler yokmuş. Saçma sapan sinir bozucu hataları,glitchleri oyundan çıkarsınlar zaten iyi olur.

Zevkten almıyorum ki başka sebebi yok. FIFA'yı PES'i yıllarca hep klavyeyle oynadım oynamaktayım. Ps1 dışında konsol tecrübem de olmayınca logi f710 da alsam sanki alışana kadar klavyeyle oynayışımdan daha kötü oynarım gibime geliyor :D

Ben de yıllarca klavye ile oynadım "gamepad'le oynayamam" dedim, aldığımda da başlarda zorlandım. Ama alışınca klavyeyle oynadığından daha iyi oluyosun.

Fifa 15'dan haber var mı? Benim şimdiye kadar tek duyduğum Fifa 14'ün iyileştirilmiş versiyonu olacakmış. Çok büyük değişiklikler yokmuş. Saçma sapan sinir bozucu hataları,glitchleri oyundan çıkarsınlar zaten iyi olur.

Valla saçmalıkları düzeltseler iyi oyun olacak cidden. Son zamanlarda en çok oyuncularmıın topu kaybetmeme rağmen ileri fırlaması uyuz ediyor.

arkadaşlar 21.yydayız fifayı KLAVYEYLE oynamak ne demek oyunu da disketten yuklemissindir sen

PC de yeni engin olacakmis!! ps4 xbox one gibi

Cok güzel olcakkkk :)

Tournament yap!a olayi da geri döniyor

* LG G2 Tapatalk *

neyi savunacagim olm herif 2 tane longshot golü atti

boost kartlari kaldirmalari gerekiyor haksiz rekabet bu

Aslında sen ben biz de o boostları kulanmaliyiz yari final itibaren

K.O maclarda önemleri artdı

Ben dün cavani!ile bi longshot atdim cok feciiii sonra kouarim xD

* LG G2 Tapatalk *

Aslında sen ben biz de o boostları kulanmaliyiz yari final itibaren

K.O maclarda önemleri artdı