FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Hernanes kötü mü diyosun? Oraya illa Brezilya'lı biri lazım yoksa arka tarafı Vidal/Dante/Silva/Muslera yapmam gerekir. Önerin var mı? Ve forvette Suarez, Falcao, Aguero üçlüsünden hangisi olsun Messi'nin yanında sence?

4-2-3-1 de hoşuma gitti benim açıkçası ama Neymar'ı oynatmamak biraz gıcık oluyor tabi.

Tam tersi Hernanes oynamalı. Falcao olabilir partner olarak veya Suarez hava toplarında etkiliyse o oynayabilir. Agüero Messi'nin yedeği veya kontra atak için uygun.

Artı Hernanes defansif yönü iyi olduğu için Neymar ve Hulk'lu orta sahayı dengeler.

4-3-3(2) ile mutlu yarınlara yelken açtım. Genelde domine ediyorum maçları, yenilsem de ezilmedim hiç.

Benteke çıktı şimdi onu deneyeceğim Mandzukic yerine.

Messi'yle oynamadım daha bile :D

Bence de daha iyi olur ama o zaman arka tarafı Vidal-Silva-Dante-Muslera yapmam gerekir ve hiç yapasım yok :crushed:

zRkY66.jpg

al bunu dene dash gibi oldu

zRkY66.jpg

al bunu dene dash gibi oldu

Aklıma geldi böyle bişey tabi arkada Hummels-Boateng-Neuer'li ama önce bi STR deneyeyim Messi'yi.

Bu arada o kadar fitness ve chem style kartım olmasına rağmen hiç biri görünmüyor. :redface: Neden olduğunu bilen varsa söylesin EA Forum'da da bahsetmişler bundan ama çözüm bulamadım.

Evet, en beğendiğim ikili :016: Bazen Ramos ileri çıkma olayını abartıyor aslında ama bazen de işime geliyor CDM gibi kontratakları başlamadan bitirdiği oluyor.

Niye muhtemel kadrolarından birine yazmadın chem problemi mi oluyor? Chem problemini çözmek için 442 aslında en iyi formasyon bir taraf örneğin Avrupa diğer taraf G.Amerika yapabilirsin.

Niye muhtemel kadrolarından birine yazmadın chem problemi mi oluyor? Chem problemini çözmek için 442 aslında en iyi formasyon bir taraf örneğin Avrupa diğer taraf G.Amerika yapabilirsin.

Evet, chem yüzünden.

4-4-2 hiç beğenmiyorum çok düz geliyor CAM olmadan. 4-5-1(2)'den 4-2-3-1(2)'ye de o yüzden geçmiştim zaten.

İlk mac 34. dkda 3-0 yapınca rakibe rage quit yapmak düştü.

N5

ben bir dahakine finalde basacagim boostlari baska türlü kazanma sansim yok

Hocam mac baslamadan rakipin kadrosunu göriyirsun ya...orda boostlu oyuncu gözükiyor mu ?

Normal fut da Ovrl sayi acik renk arka plan üzeri yaziyordu..fut wc de daha görmedim ?

* LG G2 Tapatalk *

Serefsizim bidaha el sharawy yi ST oynatırsam

Ikadar cok sey kacırdıkı

Ahh suarez agüero tarj st yok bende bide ilkay götze gibi (a)mc...

Not: Higuain nasıl ?

* LG G2 Tapatalk *

Serefsizim bidaha el sharawy yi ST oynatırsam

Ikadar cok sey kacırdıkı

Ahh suarez agüero tarj st yok bende bide ilkay götze gibi (a)mc...

Not: Higuain nasıl ?

* LG G2 Tapatalk *

Arif şu ut moduna demediini bırakmıyordun he :D

Geri
Üst Alt