FIFA Ultimate Team

Şerafettin ben UT 2013 kadromu geçen sene askere gitmeden önce sattım tamamen ve hepsine pack açtım 200k dan fazla. Çıkan en iyi adamlar Lloris ve Falcao idi. Bunlarla birlikte UT13 boyunca Pepe-Lloris-Falcao çıkan tek iyi adamlar oldu. Hepsi'nin ortalama fiyatları da 20k civarıydı. Dediğin doğru, accountlara göre iyi pack çıkıyor.

Bizdede biraz Talha şansı olsa :asd:

Bence açma, sat o coinsleri veya 14 coinsleri ile değiş ilerleyen zamanlarda.

İkisi de aklıma geldi de vazgeçtim sonra. Satılmaz zaten, oyun bitti sayılır, 14'le de değişecektim aslında ama packlerden iyi adamlar çıktı o yüzden çok da coinse ihtiyacım yok. :D İlerde kesin olur ama olsun, daha zevkli olur şimdi pack açmak. :D

vallaha ben Fifa 13 de Dünya kadar Pack acdim 2 Kez Robben cikmisti birde Inform Fellalini ki bu ikisim yaklasik 700-800K Coins felan ediyordu

ama yinede zarar etmistim.Fifa 13 de o kadar Pack acmama ragmen 3 Milyon Coins Ebayden Toplam 160 Euroya satmayi basarmisdim

Fifa 14'de Kadrodaki oyuncular haric 100k ye gelena kadar Pack acmam

Tots,Toty felanda 300kye felan pack acmayi düsünüyorum :)

Patricio'yu da aldım mı tamamdır. 800 coin herif ama o kadar bile coin kalmadı Mangala'yı da alınca. :)

0vGPg.jpg

talha sat la coinsleri. fifa 14 un parasi cikar. donanimhabere felan yaz

dutyjeza.jpg

Bu kadroyu yapabildim su anlik, Ramires'e CDM»CM ve Paulinho'ya CM»CDM yapip yerlerini degistiricem. Eve gidince Schurrle'yi de LW yaptimni tamamdir, mobilden yapamadim.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

if drogba mi geliyor yoksa:)

Muhtemelen oyun başlayana kadar kadronun son hali. :D

KxYyzC3.jpg

Son hali ile artik kadromu paylasiyorum. Dizilimin orta sahasini resimde oldugu gibi cift CM mi yaparim yoksa tek CM olarak Wilshere, cift CDM olarak Paulinho-Ramires ikilisini mi kullanirim bilmiyorum, ona oyun cikinca oynayarak karar vericem. O yuzden Ramires'in mevkiiye dokunmadim daha. Ufak tefek bazi seyler var + Torres'i de satsam yine Jovetic'i alamam sanirim. Muhtemelen Courtois'tan bir tane daha alirim oyun cikinca pahaliya satarim. Ucuzundan almis oldugum kontrat kartlari da var, oyunun baslarinda pahaliya gider. O sekilde de Jovetic'i de alir, mac yapip Aguero-Mata gibi worldclass oyuncular icin coin biriktiririm.

u5a5a5yg.jpg

Nasil kadrom begendiniz mi?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

,f drogba çok kafamı karıştırır benim şimdi canım ya.

Drogba'nın İF olması birazda bu hafta diğer liglerdeki forvetlerin performansına bakar.

@S.Suha Dogan şu mangalayı alırım :D.. Arkadaşlar Koscienly-Mangala sizce nasıl olur?

Geri
Üst Alt