FIFA Ultimate Team

nerede iyi çıkıyor geçen hafta 10 tane 7,5 luk açtım bir bok çıkmadı. toplam 30 coin toplayamadık

Daha önce de yazdım, 3-0 yeniyorum ben de. Herif baktı olmayacak, pislik yapmaya başladı. 30 metrelerden şutlar çekti, 1'i girdi, 1'i kalecimden döndü Cazorla kafasıyla :D tamamladı. 2'sini kalecim kornere çeldi, kornerden attı. 1'ini normal attı ben hırs yapınca. :redface:

Hahahaha acayip sinir bozucu ya. Ben demin sinirle tüm takimi sattim, patch cikana kadar oynamam herhalde. :D

Hahahaha acayip sinir bozucu ya. Ben demin sinirle tüm takimi sattim, patch cikana kadar oynamam herhalde. :D

Ben de satıp yeni kadro kurmayı düşündüm de bu sene adam gibi kanat yok. Sola Lavezzi'yi koysam iyi olur gerçi ama onla link yapacak uygun adam yok. :o

Ben de satıp yeni kadro kurmayı düşündüm de bu sene adam gibi kanat yok. Sola Lavezzi'yi koysam iyi olur gerçi ama onla link yapacak uygun adam yok. :eek:

Oyuncularin alayi hantal, Lavezzi de %100 öyledir. Matuidi, Cavani falan var Lavezzi icin ama onlar da hantaldir.

L1 + ücgen ve sacma sapan orta kafa goller disinda baska bir secenegin kalmiyor. Akilli oynamak bir ise yaramiyor. Rakip bir tane rastgele ileri dogru top atiyor gol oluyor hemen.

Oyuncularin alayi hantal, Lavezzi de %100 öyledir. Matuidi, Cavani falan var Lavezzi icin ama onlar da hantaldir.

L1 + ücgen ve sacma sapan orta kafa goller disinda baska bir secenegin kalmiyor. Akilli oynamak bir ise yaramiyor. Rakip bir tane rastgele ileri dogru top atiyor gol oluyor hemen.

Aynen akıllı oynayınca gol atmak uzun sürüyor. LB+Y ile 20 dakkada 5-0 yaparsın. En gıcık olduğum olay da hemen santradan sonra ta kendi sahalarından LB+Y yapıp gol atmaları. Bugün adam 50 metreden ceza sahasına uzun pas attı, herif tak diye tuttu topu sağ ayakla, plaseyi yapıştırdı uzak köşeye.

Aynen akıllı oynayınca gol atmak uzun sürüyor. LB+Y ile 20 dakkada 5-0 yaparsın. En gıcık olduğum olay da hemen santradan sonra ta kendi sahalarından LB+Y yapıp gol atmaları. Bugün adam 50 metreden ceza sahasına uzun pas attı, herif tak diye tuttu topu sağ ayakla, plaseyi yapıştırdı uzak köşeye.

Simdiden oyunu kirasim geliyor bazen. Fifa 13'de bile bu kadar sinir olmuyordum ve cogu atakta bu kadar aciz kalmiyordum. Mesela bugün sabah bir macta rakibin sahasinda top cevirirken aniden topu kaptirdim, usak gelisine topu vurdu ve forvetinin önünde kaldi. Tabii pozisyon golle sonuclandi. :D

Sacma.sapan posizyonlara faul calıo hakem demoda böle degildi kayarak topu.cldm kırmızı kart verdi 90 da.meloyla attım berabere kaldık elemanla romalı ni.cocugu 4 1 yeniodum cıktı dk 63:-D

Sacma.sapan posizyonlara faul calıo hakem demoda böle degildi kayarak topu.cldm kırmızı kart verdi 90 da.meloyla attım berabere kaldık elemanla romalı ni.cocugu 4 1 yeniodum cıktı dk 63:-D

Özellikle koşarken çarpışmalara tereddütsüz faul çalıyor. Hele top ceza alanı içindeyse koşmayacaksın :D

L1+ucgeni icad edenin...

adam onundeki adama bile oyle pas atiyor. oyle bir alismis ki rezillik resmen nasil haz aliyorlar arkadas

Bu sezona kadar UT oynamadığım için kendimi şiddetle kınıyorum :trollfacce.gif:

Arkadaşlar fifa 14 çalışmayı durdurdu hatası veriyordu çözdüm olayı bitguard adlı program yüzünden oluyormuş başına gelen olursa eğer bilginize

Sormak istediğim birşey var maça girmeye çalışıyorum

Your squad does not meet the following entry requirements for this

Max player quality Silver in the squad's starting 11 and subs

Galiba silver kalitede oyuncu istiyor ama elimdeki coin o oyuncuyu çıkaracak kadar da yeterli değil :)

Div 2'yi de gördük. Sıra Div 1'de.

oyunda 4-4-2 süper beyler bide oyun tarzınız ara passa süper tam sizlik deneyin pişma olmassınız

BWBkMehIUAETq-d.jpg:large

Arkadaşlar fifa 14 çalışmayı durdurdu hatası veriyordu çözdüm olayı bitguard adlı program yüzünden oluyormuş başına gelen olursa eğer bilginize

Sormak istediğim birşey var maça girmeye çalışıyorum

Your squad does not meet the following entry requirements for this

Max player quality Silver in the squad's starting 11 and subs

Galiba silver kalitede oyuncu istiyor ama elimdeki coin o oyuncuyu çıkaracak kadar da yeterli değil :)

Oynayabilmek icin ilk 11 ve yedeklerinde en fazla 1 tane gumus oyuncu olabilir gerisi bronze olacak. Bazi turnuvalarda bu sayı biraz daha artıyor. Offline oynadığınde böyle kısıtlama oluyor.

♧tapatalk♧

Şimdiye kadarki en rahat şampiyonluğumu Div3'te aldım. Rastladığım en kolay rakipler buradaydı.

Geri
Üst Alt