Gold pack mi yoksa premium gold mu açtıkların?
♧tapatalk♧
7.5 lardan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gold pack mi yoksa premium gold mu açtıkların?
♧tapatalk♧
Daha önce de yazdım, 3-0 yeniyorum ben de. Herif baktı olmayacak, pislik yapmaya başladı. 30 metrelerden şutlar çekti, 1'i girdi, 1'i kalecimden döndü Cazorla kafasıylatamamladı. 2'sini kalecim kornere çeldi, kornerden attı. 1'ini normal attı ben hırs yapınca. :redface:
Hahahaha acayip sinir bozucu ya. Ben demin sinirle tüm takimi sattim, patch cikana kadar oynamam herhalde.![]()
Ben de satıp yeni kadro kurmayı düşündüm de bu sene adam gibi kanat yok. Sola Lavezzi'yi koysam iyi olur gerçi ama onla link yapacak uygun adam yok.![]()
Oyuncularin alayi hantal, Lavezzi de %100 öyledir. Matuidi, Cavani falan var Lavezzi icin ama onlar da hantaldir.
L1 + ücgen ve sacma sapan orta kafa goller disinda baska bir secenegin kalmiyor. Akilli oynamak bir ise yaramiyor. Rakip bir tane rastgele ileri dogru top atiyor gol oluyor hemen.
Aynen akıllı oynayınca gol atmak uzun sürüyor. LB+Y ile 20 dakkada 5-0 yaparsın. En gıcık olduğum olay da hemen santradan sonra ta kendi sahalarından LB+Y yapıp gol atmaları. Bugün adam 50 metreden ceza sahasına uzun pas attı, herif tak diye tuttu topu sağ ayakla, plaseyi yapıştırdı uzak köşeye.
Sacma.sapan posizyonlara faul calıo hakem demoda böle degildi kayarak topu.cldm kırmızı kart verdi 90 da.meloyla attım berabere kaldık elemanla romalı ni.cocugu 4 1 yeniodum cıktı dk 63:-D
Almanya
baglanti kötü olmaz inshallah![]()
Arkadaşlar fifa 14 çalışmayı durdurdu hatası veriyordu çözdüm olayı bitguard adlı program yüzünden oluyormuş başına gelen olursa eğer bilginize
Sormak istediğim birşey var maça girmeye çalışıyorum
Your squad does not meet the following entry requirements for this
Max player quality Silver in the squad's starting 11 and subs
Galiba silver kalitede oyuncu istiyor ama elimdeki coin o oyuncuyu çıkaracak kadar da yeterli değil![]()
zockst du auf der ps3?