FIFA Ultimate Team

Markette koyulan buy now fiyatları çok uçuk genelde. Coin lazımsa başlat 150'den zaten denge fiyatını bulur.

Geçen hangi kartı hatırlamıyorum koydum 150'den buy now yok. son 30 saniyeye kadar 5000'e çıktı, son 30 saniye sonucu 32,000'e gitti o artışı izlemek çok zevkli.

Markette koyulan buy now fiyatları çok uçuk genelde. Coin lazımsa başlat 150'den zaten denge fiyatını bulur.

Geçen hangi kartı hatırlamıyorum koydum 150'den buy now yok. son 30 saniyeye kadar 5000'e çıktı, son 30 saniye sonucu 32,000'e gitti o artışı izlemek çok zevkli.

Gerçi benim salaklığım biraz ölü saatlerde oyuncu koyuyorum.

Sol bek Fuchs var Alaba öncesi.

Forvet çok. Mandzukic şahane. Huntelaar var. Takıntın yoksa rare olsun falan diye Ya Konan ve Diouf ikilisi var. Aubameyang var.

Jovetic'i alacam tek forvet. Su an Bony ve alternatifi J.Hernandez var. Umarim 23k deger.

Robinho nasıl ya Vucinic'in yanına uyar mı şimdilik?

Bu arada Drogba - Burak ikilisi oyundaki en etkili ikili olabilir ya onlar oynadığında full kazanıyorum :D

Vallah şu ticaret işini hiç sevmezdim bi deniyeyim dedim günlük 20.000 coins kasıyorum üstüne birde oynadıkça para. 3 Günde 100.000'e vurdu kasam.

aynen hd hislerime tercuman oldun alman olmana ragmen

Geri
Üst Alt