FIFA Ultimate Team

2lv074m.png

[attachment=4088:Unbenannt.jpg]

Ilk 2-3 mac biraz zorlandim ama simdi takim rayina oturdu gibi. Yeni sezonda 3'de 3 yaparak cok iyi bir baslangic yaptim.

Ekli dosyalar

• Unbenannt.webp
    Unbenannt.webp
    78,4 KB · Görüntüleme: 69
4-3-3'te Bony-Dyer-Britton mu yahut Kone-Deufuleo-Gibson mu hybrid yapiyomda acil ynt

@Necati Şen Rossi 41212'de tek başına kalıyor. Ben çok uzun zaman 41212 oynadım çok kolay pozisyon vemiyor bu formasyon. 442 veya 433 çok daha sağlam Italya kadrosu ile. Abate yerine Konko veya Maicon çok daha fazla iş görür. Abate çok kolay ikili mücadele ve hava toplarını kaybediyor. Ayrıca Criscito sol bekte CM olan 1 İtalyan oyuncu ile 10 chem oynatabilirsin.

Armero'dan memnun değilsen Lulic müthiş. İnler, Pogba bunlarda çok etkili orta saha oyuncuları.

Stoper içinde Mexes underrated.

Dün ilk defa çok gollü bir maçı kazandım. Adamda İF Aguero vardı forvette ve bayağı iyi kadrosu vardı EPL en pahalı oyuncularından kurulu bir kadro. Dedim işin gücün Fifa herhalde. O da para herşeye bedel gibi bir cevap verdi. Bende dedim oyuna para veriyorsun çok yazık bir de packler için o kadar para harcıyorsun. Neyse 2-0 öne geçtim adam kornerde 2-1 yaptı sonra kendi kaleme attım 2-2. Sonra Sau ve Balo ikilisi devreye girdi maç bir anda 4-2 oldu. Adam yine şanslı bir şekilde 4-3 yaptım top benim oyuncuma gelirken oyuncum ceza sahası çevresi dondu kaldı adam 4-3 yaptı. 90 + larda top bende onun rakip sahasında top çeviriyordum maçı bitirmek için bir anda topu kaybettim ve adam 4-4 yaptı normalde maçın çoktan bitmesi lazımdı. Ve maçın son saniyesinde yine Balotelli mucizesi bir şekilde devreye girdi ve maç 5-4 bitti. Div 3'de 5-1-0 olarak gidiyorum 4 maç kaldı üst lige çıkmak için 2 puan yetiyor. Div 3 ne hikmetse bayağı kolay geçiyor belki bunda 442'ye geçmemde bir rolü var.

Premier Lig 4-3-1-2de ikili forvet olarak Kone-Demba Ba-Hernandes-Defoe-Lukaku-Sturridge-Benteke-Bony-Remy hangi ikisini kullansam acaba?

Premier Lig 4-3-1-2de ikili forvet olarak Kone-Demba Ba-Hernandes-Defoe-Lukaku-Sturridge-Benteke-Bony-Remy hangi ikisini kullansam acaba?

Benteke olsun biri, diğeri de top sürebilen, pas yapabilen, hızlı biri olsun. :ka19: Sturridge mesela, Remy de olur.

4-4-2 ortadakilerin cdm oldugu formasyonu deneyin muhtesem ..

Yazmıştım bikaç sayfa önce, çok öven var da denemek kısmet olmadı. :D

Hocam kontra atak icin bi custom taktik onerir misin

Speed: 75

Passing 65

Free Form

Passing 70

Crossing 50

Shooting 70

Free form

Pressure 50

Aggression 70

Width 55

Cover

İşe yaraması lazım. Önemli olan defansın Pressure'ını çok yüksek tutmayıp, build up play (atağa çıkma)da hızlı olmak. Aggression biraz yüksek, eğer defansif olarak zorlarsa düşürebilirsin.

Eto vasatül vasat ulan Pato nun her maç golü vardı allah kahretsin Eto yu 9maçta 2gol ne lan! Pato 62maçta 63golü vardı:@

EPL Santrafor lazım 4-3-3 e

Geri
Üst Alt