- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Aubameyang aralarında en iyisi sanırım. Ne kadar acaba piyasası?
35 küsüre falan gidiyor PC'de.
Huntelaar?
O cok agir yav, topu alana kadar pozisyon ölür.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aubameyang aralarında en iyisi sanırım. Ne kadar acaba piyasası?
Huntelaar?
Yeni patch mükemmel olmus. Bütün orta&kafa angutlarinin foyasi ortaya cikti. 5 mac yaptim demin ve hicbirinde kafa golü yemedim. Önceden tipik kafa golü olan pozisyonlar bile girmedi hic. 7'de 7 yaparak dördüncü lige cikmayi basardim.
35 küsüre falan gidiyor PC'de.
O cok agir yav, topu alana kadar pozisyon ölür.

Yakında LB+Y'ın tekrar işe yaradığını çözerler, rahat ol ; )
Bu yagmurlu havayi UT'ye koymak kimin aklina geldi yahu bu ne arkadas birakin duz zeminde oynayalim iste adami deli ederler yagmur kar cok gerekli sanki
Hernanes yerine Pirlo nasil olur CAM olarak?
Ogbonna = Hayal kırıklığı resmen ya geçen sene neydi bu sene ney Barzagli'nin yanına adam arıyoruz halan
Cacares nasıl iyi mi?
Yeni patch mükemmel olmus. Bütün orta&kafa angutlarinin foyasi ortaya cikti. 5 mac yaptim demin ve hicbirinde kafa golü yemedim. Önceden tipik kafa golü olan pozisyonlar bile girmedi hic. 7'de 7 yaparak dördüncü lige cikmayi basardim.
BC Place disinda tüm stadlar yalan.
Konuda utanç verici kadrolar mevcut.
Talha bana içinde Melo'nun bulunduğu sert, sağlam, hızlı bir 4-2-3-1 kadrosu önerebilir misin? Her ligden hybrid olabilir Brezilyalılar da olabilir.
https://www.futhead.com/14/squads/1107118/
Howedes'e biri PC'de 15 milyon vermiş (muhtemelen coin satın almıştır) o yüzden fiyat ortalaması yüksek görünüyor. 75k falan bu kadro. Pato yerine Brezilya liginden başka bi Brezilyalı forvet de düşünebilirsin ucuz olsun diye.
Höwedes'in nesine 15m vermiş.? Biz para bulamıyoruz millet saçıyor mu.?![]()
@Talha Küllü kanka paramız yok ne yapalım o kadrolarla oynuyoruz.![]()
Coin transferi yapıyorlardır ya.
Bu arada en kral stad King Fahd. 1 damla yağmur yağmıyor ve yağmur yağmayan stadlar arasında gölgesi en iyi olanı.
Stat'ı ben sormadım.![]()
Size demiyorum ya5 defanslı pace kadroları :/