FIFA Ultimate Team

Dk 79 2-0 öndeyim adam hile mi yazdı ne yaptıysa öyle bi bastı ki top bile şişirmedim 10 dkda 3 gol attı 3-2 kazandı.Sinirden monitöre kafa atasım geldi ben ilerde bastığım zaman defans arkasına aşırdıkları her top gol pozisyonu oluyo nasıl yapıyolar bu işi bilen var mı?Bi de adama pas atıyorum salak salak yerinde bekliyo rakip oyuncu hemen koşup alıyo topu pas attığım adamın otomatik olarak topa koşmasını sağlayacak bi tuş ya da ayar yok mu?

Belki ben bu oyunun (online) acemisiyim ondandir ama oynadığım hic bir mactan zevk alamadım. Adam gibi paslaşıp topu yavaş yavas ileriye kanatlarla yada göbekten taşımaya çalışıyorum bulduğum pozisyonlari gole cevirmek icin 2 saat uğraşıyorum, rakip oyuncu topu bir sisiriyor direkt oyuncunun onune dusuyor ne bir adım geri nede ileri tam adamın ayagina:) sonrada kaleci ile karşı karşıya ve beklenen son oluyor.

Maci kazansamda kaybetsemde hic zevkli olmuyor. Son 10 dakikada en az 1 gol kesinlikle yiyorum, tam kazandım diyorum bir korner pat gol...

Kendi aramizda bir tunuva yapsak bari:)

♧tapatalk♧

Renkdaslar cdmpozisyonunda suan tioteyle sandro var yedek cdm lazim max 1.5k ya onerilerinizi alabilir miyim m/h ya da m/m olsun

Şu anda oynamaktan zevk aldığım tek adam Schürrle. Çocuk akıp gidiyor.

Paulinho nasıl ya CM'de iş görür mü beyler?

Fakir ama gururlu takimimla 4te 4 yaparak div 6 ta yukseldim mac basi possesionum %55 %60 arasi

Liga BBVA kadrosu yapanlar ve fazla parasi olmayanlar Susaeta ( 350ye) ve Gameiroyu kesin denesinler.

Gameiro ile mac basi gol ortalamasi nerdeyse 2 ve assist ortalamasi 1 fln. Akip gidiyor. Susaetada cok feci goller atiyor uzaklardan, güzel orta kesiyor ayrica.

ewt susaetayi denemistim. solda arda sagda lass ile

Geri
Üst Alt