Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
İşe gidiyorum Gsc ahalisi. Gece görüşmek üzere.
Hayırlı işler bir sürü coin kazan gel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşe gidiyorum Gsc ahalisi. Gece görüşmek üzere.
Mignolet vardı bende de sattım ya imdi Howard ve Stekelenburg var da bir üst levele geçmek istiyorum kaleci konusunda Howard iyidir De Gea kullanan var mı peki Hart konusunda kararsız kaldım yorumlardan sonra.
Gündüz maçlarında oluşan hayvanımsı gölgeler, yağmurlu zemin ve siyah top nefretim oldu.
Rooney manyak topçu, 4 maçta 3 gol 3 asist (CAM). Her maçta da takımın ataklarını o yönlendiriyor. :005: H/H olan ve sevdiğim 2. oyuncu (1= Drogba)
Aga şöyle bir kadro kurdum şimdide
Lloris
X - Thiago Silva - Sakho - Clichy
Matuidi - Pogba
Pirlo
Lucas - Balotelli - Shaarawy
Sağbek için bir isim önerir misin?
Vidic süper bu arada. Kompany ile beraber müthiş ikili oluşturdular, adam geçmiyor. Yediğim goller hep karambol veya benim kornerimden sonra kontratak.
vidic-komp yapıcam bende. rooney mi van persie mi?
Van Persie'yi denemedigimden bilmiyorum da Rooney CAM'de manyak. Forvette de çok iyi olur herhalde, süper kafa vuruyor. En iyi CF'te diyorlar ama bilemiycem.
Nerdeyse her maç 1 gol 1 asist6 maçta 5'er gol-asist tutturdu hayvan, CAM'den hem de.
![]()
Ne diyorsun sen. Forvetinde kim vardı. O ha van persie 300k mış![]()
Cam Özil düşüyorum ama
RvP çok pahalı ya. Forvetler Suarez-Jovetic, ikisi de her maç gol atıyor nerdeyse.
Özil'e bulaşma derim, geçen seneki gibiymiş = çöp
Ozmn cam rooney diyosun. Tek forvet oynuyorum ciko var suan. Hangisini onerirsin talkmoney yani
talha kaçıncı ligtesin şuan.
webappten bakılıyormuş tamamdır
vidic-komp yapıcam bende. rooney mi van persie mi?