FIFA Ultimate Team

evet benim baktigim konsolmus simdi yeniden baktimda 440 tl 1 milyon ama millet aliyor sasiriyom ben o kadar parayi nasil basiyorlar bugun ebay den aldim ben pc surumu 300k 16 tl mi felandi konsol cok daha pahali oluyor 1 milyon alan onunla yetinse yeni transfer yapiyorlar yine 1 milyon daha aliyor tamam zevkli felan ama abartan cok

Oynaya oynaya rahat yaparsin + trading yaparak...

Ben Ps4 un cikmasini bekliyorum mesela..

Oyunu daha hic oynamadim bu yil.. Sadece trading yaparak.. 260.000 coins para yaptim..

Ps4 cikar cikmaz biraz kalbur ustu kadro ile baslamak amacim

beyler size bir sorum olacak.

takım uyumu ne kadar önemli ? ucuz diye topladım iyi oyuncuları takım çorba oldu. harcadığım para max 6-7 k tamam kücüm bi mebla ama benim için 1 gün demek. sizce napayım uyumlu hale getirmek için çaba göstermeli miyim ?

Di Maria-Reus-Aguero üstüne bir takım kurmaya çalışayım bakalım ortaya ne çıkacak?

Lan bu oyunda para kullansam zevki kaçar o yüzden 0'dan elimden geldiği kadar :) hem daha zor hem daha zevkli :)

İF Wesley Sneijder ile 40k felan kar yaptim totalde 2 gunde..

Ama suanda fiyatlar cok sallaniyo uzak duruyorum

Oyun az biraz zevk verse gecen sene gibi deli gibi traden yapip cok kral bir kadro kurardim ama zerre kadar zevk vermiyor oynamak. Tamamen tesadüflere dayali maclar oynaniyor.

Oyun az biraz zevk verse gecen sene gibi deli gibi traden yapip cok kral bir kadro kurardim ama zerre kadar zevk vermiyor oynamak. Tamamen tesadüflere dayali maclar oynaniyor.

Doğru, bu sene daha ping pong gibi. Top kimin önüne daha çok düşer de gol olursa o kazanıyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Zq6xcGYfg_M[/media]

Doğru, bu sene daha ping pong gibi. Top kimin önüne daha çok düşer de gol olursa o kazanıyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Zq6xcGYfg_M[/media]

Bunu dün izlemistim ben. Adamin kafasi rakip oyuncunun kafasinin icinden geciyor. Tam bir komedi. :D

Bunu dün izlemistim ben. Adamin kafasi rakip oyuncunun kafasinin icinden geciyor. Tam bir komedi. :D

:D

Bugün bana da oldu, yediğim golde adamın elinin içinden geçti top. :D

Ben de böyle saçma bi gol atmıştım bi defasında. Top kalecinin kaval kemiğinden geçip girmişti. :)

if tahminleri: nuri şahin (bugün 20 metreden ruhr derbisinde müthiş gol attı) sanchez(mükemmel aşırtma attı) emre can da olabilir çok iyi oynadı gol de attı bide leverkuzenin kalecisi adler:) gerçi yarın manC-Chelsea maçı var o maçtan sonra belli olur

if tahminleri: nuri şahin (bugün 20 metreden ruhr derbisinde müthiş gol attı) sanchez(mükemmel aşırtma attı) emre can da olabilir çok iyi oynadı gol de attı bide leverkuzenin kalecisi adler:) gerçi yarın manC-Chelsea maçı var o maçtan sonra belli olur

Bırak şimdi Nuri'yi falan da şu grup maçlarını yapalım :D

Geri
Üst Alt