FIFA Ultimate Team

Bir de bir oyuncuya chermstry kart bastık diyelim. tekrar başka kart basıp değiştirebiliyor muyuz özelliğini ?

beyler an itibariyle şöyle bir kadro yaptım. kadro hakkında ne düşünüyorsunuz ?

bungesliga(1).png

Çok sarı.

Birde arkadaşlar diego amc'de kötü diyorlar. Ne dersiniz yedek olarak düşünüyorum değişmeli myhktarian ile cok mu kötü ?

Yav bu satışdan ne kadar alıyor ea kendine?

7600 coins vardı. Oscar aldım 7000'e 600 coins kaldi.

7300'e sattım çabuk elden çıksın para lazım diye 7535 coins kaldı:( resmen 365 coins çalmış şerefsizler.

onu biliyoruz.

üstüne basınca diğerini iptal edip tekrar basabiiliyor muyuz.

iyi oyunculara çöp cherms basanlar var ucuz oluyor ama almıyorum sırf cherms yüzünden.

bildiğim kadarıyla tekrar basic yapıp sonra istediğin kartı yaparsın bu arada kadron gayet güzel diego bende var tam bir skor oyuncusu maç 2-0 3-0 olsun rahatlasın döktürüyor ama maç 0-0 olsun nal topluyor sahada mkhitaryan da fena değil ben karışık kullanıyorum yani maçtan maça göre değişiyor bide gustavonun yerine martinez daha iyi benim fikrim agression fazla bide ovarell:)

bildiğim kadarıyla tekrar basic yapıp sonra istediğin kartı yaparsın bu arada kadron gayet güzel diego bende var tam bir skor oyuncusu maç 2-0 3-0 olsun rahatlasın döktürüyor ama maç 0-0 olsun nal topluyor sahada mkhitaryan da fena değil ben karışık kullanıyorum yani maçtan maça göre değişiyor bide gustavonun yerine martinez daha iyi benim fikrim agression fazla bide ovarell:)

Saolasın hocam. Gustavo defansın önünde inanılmaz etkili tavsiye ederim. Bazen ben top kapmaya uğraşmadan kendisi araya girip top kapıyor. bunu her maç en az 2-3 kere yapıyor ve takımı çok rakatlatıyor adam geçirmiyor tam bir tank. Tek sıkıntısı tekniği cok zayıf ama lazım değil defans önü zaten pası cıkarıyorum oradan o defans yapsın yeter.

bir de diegoyu deneyim bakalım tamamdır

Lan başlarım böyle oyuna. Önce iğrenç kore liginden koreli futbolcularla dolu silver bi adam geliyor. Sanarsınızki 11tane Ronaldo var sahada tüm toplar onda. Her vurduğu gol. 1.60lık pigme kornerden kafa golü atıyor. 4-2yenildim.

Sonra çıkan adamda ise hazır olun sayıyorum. casillas-Dani Alves-Thiago Silva-Sergio Ramos-Jordi Alba-İniesta-Fabregas-Neymar-Di Maria-Messi-Ronaldo var. İnanmayan varsa fotosunu koyabilirim. Ulan neler kaçırdım neler direkten döndü Ronaldo bitane kafayla attı bitti anasını satıyim yaa.

Sinir oldum:@

Yav bu satışdan ne kadar alıyor ea kendine?

7600 coins vardı. Oscar aldım 7000'e 600 coins kaldi.

7300'e sattım çabuk elden çıksın para lazım diye 7535 coins kaldı:( resmen 365 coins çalmış şerefsizler.

%5 kesiyor.

Oyunda ciddi sıkıntı var ya cidden sinirlenmemek elde değil, adam 3 korner attı 3'üde gol oldu işin daha komiği hepsini chiellini'yle birlikte yükselip attı hemde giovinco ile

Geri
Üst Alt