FIFA Ultimate Team

legend hagi cikti mi degerlerini gorsek

Kadroyu düzelteyim derken bozdum herhalde.

Hart

Evra terry agger johnson

Sandro

Sterling valencia

Kagawa

Dzeko remy

Maç kazanamiyom :(

Diego daha ucuzmuş, işime gelir:)

Yarın gece yarısı kadroyu kurarım artık.

Ekli dosyayı görüntüle 7557

Alaba yerine Boateng olacaktı:)

Tamamdır, yedeklere de Huntelaar, Shaqiri filan yapayım.

mandzukice laf yok bas hawk veya shadow varya bi daha mandzukiciyi oyundan çıkarmasın adam hem strength var hem defansa yardım eder hem bitiricilik iyi hem de kafası mükemmel daha ne olsun ama mutlaka KART bas çok önemli pace olsunda kartta gerisini sen karar ver...

mandzukice laf yok bas hawk veya shadow varya bi daha mandzukiciyi oyundan çıkarmasın adam hem strength var hem defansa yardım eder hem bitiricilik iyi hem de kafası mükemmel daha ne olsun ama mutlaka KART bas çok önemli pace olsunda kartta gerisini sen karar ver...

Hawk yada shadow arasinda cok fark varmi, hangisi daha iyi olur?

♧tapatalk♧

maç yaparken benim için önemli şey diegodur eğer diego denen adam iyi oynarsa kesin maç benim ama uyuşukluğu tutarsa kesinlikle yeniliyorum o yüzden diego Allahını seviyorsan bari bu maçta oyna diyorum:) koşmuyorda ayana gelecek öyle oynayacak.. ama FK dan affetmiyor doğruya doğru:)

xbox'çılar sadece

Gündoğan = 7 maç 2 gol 7 asist. Baya beğendim ben. :D

Lewa da müthiş, 7 maçta 6 gol, hep de olumlu işler yapıyor.

Reus'tan (7 maç 1 asist 1 gol) çok verim alamadım henüz, IF Pedro'dan da (7 maç 1 asist). Kaleye biraz uzak olmalarına bağlıyorum. Skor anlamında çok etkili olmasalar da oyunda baya etkililer.

Mandz iyi ama kafa golü atmadı hala basit pozisyonlara girse de. 7 maç 3 gol.

Khedira'yı çok beğendim yalnız, müthiş.

1. ligde 5 maç 5 galibiyet hadi geliyor inşallah kupa

u44mu.jpg

Sakho dan kurtuldum sonunda hoşgeldin Kompany. Şu an bu takıma Yaya-Hazard-Aguero gibi hayvanları alırım onon dışında değiştirmem.

2.takımım Galatasaray takımı olduğu için Balotelli li bir Serie A takımı kurmam lazım.

Geri
Üst Alt