FIFA Ultimate Team

Bütçen nedir bilmiyorum ama kaçırmaman gereken 2 oyuncu belirteyim ne yap et al:

Seol Ki Hyeon FIFA 14 - 70 - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

Kang Soo Il FIFA 14 - 63 - Ultimate Team FUT Stats | Futhead

Harika forvetlerdir, Hyeon her iki ayağını da müthiş kullanıyor, fizikli de zaten hayvan gibi adam. Korea takımı kurmuştum ben de buradaki arkadaşların önerisiyle, çok zevk veriyor silver kadro ile oynamak

Bütçem yok. Para oldukça topluyorum :D

Para lazım tabi ben kar yapınca 300-500

Şu anda biraz da zorlaştı aslında, market crash var, önümüzdeki hafta daha da zorlaşabilir hatta (SIF Lewa, muhtemel IF Bale,Benzema,Ronaldo).

Ama zor değil ya, yöntem bulduktan sonra onu devam ettirmek en basiti. Geçen sene kullandığım yöntemi kullanıyorum. Pozisyon değiştirmek. :)

Şu anda biraz da zorlaştı aslında, market crash var, önümüzdeki hafta daha da zorlaşabilir hatta (SIF Lewa, muhtemel IF Bale,Benzema,Ronaldo).

Ama zor değil ya, yöntem bulduktan sonra onu devam ettirmek en basiti. Geçen sene kullandığım yöntemi kullanıyorum. Pozisyon değiştirmek. :)

Ama para olmasi lazim. 1000 coinsa adam alıp 1200'e satinca olmuyor ama 10000e alip 12000 e satarsan 2000 kar oluyor

2 gündür yoktum haginin shooting 85 vermişler ayıp be ayıp ben 90 dan aşşağı beklemiyordum 89 ne bide versenize 90 ayıp oluyor bide LEGEND yazmışlar LEGENDsa hakettiği değeri ver

1506incit136118.jpg

ibret loading :happy:

Akşam akşam canım sıkıldı bir tradinglerden kar edeyim dedim maksimum 2500 aldığım bir oyuncuyu sürekli 3500'e satıyorum sürekli :D

Bir de 6000 civarına aldığım bir oyuncuyu 8000 e iteliyorum oynamaktan daha zevkli şu işler. :D

İsabetli pas oranın biraz düşük gibi ama sonuca ulaşıyorsan sorun yok. :D

Benim maçlarda da genelde %57-%65 arası topu tutuyorum, bi defasında abartıp %68'le oynamıştım Bale-Neymar'lı bi takıma karşı. :D 3-0 kazanmıştım.

olm benim nasıl oyun anlayışım varsa kimseyle uymuyor. İyi dediklerime millet kötü diyor, milletin kötü dediğine ben iyi diyorum.

oynadığım taktiklerle oynayan başkası yok. ben önerilen taktiklerle oynayınca 10 gol falan yiyorum.

sıkıntı bende sanırım.

Taktiklerin neler.? :D

ya böyle işin bağlantı kopuyor 2-0 öndeyim.

yeter ea insanda heves bırakmazsın...

Çok hastayım gün boyu serum yedim,ama canım oyun oynamak istiyor. Ellerim titriyor. :(

Geri
Üst Alt