FIFA Ultimate Team

Yarin tsi 20:00 da happy hour var. 35k pack

Bunu cok begendim.

Sorularim.

Valbuena yeterlimi, yoksa Nasriyi almak degermi.

Alessandriniyle oynayan varmi aranizda? Nasil, akiyormu kanattan?

Koscielnymi,Sakhomu kararsizim...?

Danilola akrabaliginmi var? Her kadroya koyuyorsun?:D

Bu kadroyu yapacam ama heralde, cok begendim.

Valbuena biraz kuvvetsiz Nasri'ye göre. Onun haricinde çok sıkıntı yok ama Nasri bence oyundaki en iyi CAM'lerden :D

Alessandrini'yle oynamadım, Hayri oynamış, iyi diyor. Ve ne zaman karşılaştıysam zorladı :( Sadece Dribbling + Shooting/Passing kartı lazım.

Kosc çok kuvvetsiz :/

Mangala'ya bi tane strong link lazım, ondan :D

Hakan'ın kadro iyi bu arada tek forvetle oynayabiliyosan (ben zorlanıyorum). Ama 4-3-3 (3) çok defansif kalıyor, CM ofansa çok çıkamıyor falan. O yüzden 4-3-3 (4) yap onu :ka19:

Ozaman hepinize tessekkür ediyorum, bu kadroyu kuruyorum.

Simdiki 11im.

Courtois-Marcelo-Miranda-Pepe-Juanfran-Busquets-Arda-Isco-Pedro-Torres-RubenCastro

Vallaha sirf su hayvan Mangala icin su güzelim 11i bozacam. Sizce degermi? Herkes kornerden cok gol atarsin diyor Mangala icin. Gerci Mangala haricta Fransizlarin hicta eksik kalan tarafi yok.

200k'ya kadro kurcam (PC) önerileri bekliyorum.

4-1-2-1-2

Workrateler:

Forvet: HM veya HL

Kanatlar: HM veya HL

CAM: HM, HH, MM

CDM: MH, LH

Bekler: HM, HL, MM

CB: En fazla bir tane HM, diğerleri MM,MH,LM,LH vs

Hakan'ın kadro iyi bu arada tek forvetle oynayabiliyosan (ben zorlanıyorum). Ama 4-3-3 (3) çok defansif kalıyor, CM ofansa çok çıkamıyor falan. O yüzden 4-3-3 (4) yap onu :ka19:

Ben cok oynadim tek forvetle, ama özellikle son dönem zorlandiktan sonra, cift forvete dönüp, oh dünya varmis dedim.

Ben Vidic'le doğru dürüst kornerden gol atamadım Mangala'yla atılır mı TARTIŞILIR.

Cok feci zipliyormus eleman. Jumping 90 fln diyorlar. Kangorooo gibiymis.

Evet, 188 boy, 90 jumping var adamda. 87 accuracy, 91 aggression var.

Vidic: 189 boy, 89 jumping, 90 accuracy, 92 aggression.

Ama yine de atamıyordu hıyar herif, çok kolay pozisyonları kaçırıyordu. Jovetic'le daha rahat atıyordum.

Jovetic demişken, arka direğe falsolu orta = gol. %70 böyle :ka19:

Geri
Üst Alt