FIFA Ultimate Team

IF Lewa'yı deneyesim, az kaldı kafayı yiyesim var :)

ain. gerci cok pozisyon buldugum soylenemez de guzel combo paslar yapiyor, adama zor anlar yasatiyodum iki tane uyduruk gol atti sonlara dogru da bi tane atti ve yendi

Hayri böle çürük kadrolarla oynayıp neden yenildim diye ağlayıp forumu kirletme gel sana yakışıklı 83ratingli bi pace takımı kuralım Eto lu falan

R'daşlar x360ce sayesinde analog ayarlarını yaptım.Fakat yön tuşları nedense sol analog oluyor.Ne yaparsam yapayım aynı.Nasıl düzeltebilirim ? Ben normal gamepad tuşlarıyla oynamaya alışığım.

UrGUyRy.jpg

Hayri böle çürük kadrolarla oynayıp neden yenildim diye ağlayıp forumu kirletme gel sana yakışıklı 83ratingli bi pace takımı kuralım Eto lu falan

uzak dur

benim kadrolarimla maca cikmaya yuregin yetmez

yuregim yeter hatta ben iyi oyuncuyum diyorsan sana hemen bir silver takim yapalim. yoksada konusma rt

uzak dur

benim kadrolarimla maca cikmaya yuregin yetmez

yuregim yeter hatta ben iyi oyuncuyum diyorsan sana hemen bir silver takim yapalim. yoksada konusma rt

Hayri Cund:"Orhan Çertürk ile hazırlık maçı yapacaktık. Maçtan evvel gittim Orhan'a, 'Çıkar tam kadronu da güçlerimizi görelim' dedim. Tam kadro çıktı, 4 tane attık"

O cürük dedigin kadrolar ile Hayri D1'de sampiyon olmustu Orhan. Önemli bir basari yani biraz dikkat etmek gerekir.

89 long pas :crushed: rakitic kadar

90 ball control :crushed: m. ozil kadar

88 vision :crushed: modricten 3 az :crushed::crushed::crushed:

60 aggression :crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed: soylenecek tek bir sey var: :crushed:

orhan manisada fifa sampiyonu olmus kolay is degil 3 kisi arasindan sampiyon olmak :crushed:

Geri
Üst Alt