Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Juan Mata'yı aldım çok pır pır adam la hoşuma gitti
Gerçekçi olmuş..
Nasri daha iyi gibi he? Mata cok cabuk yikiliyordur, sutlari da iyi degil.. Denemedim ama öyle görünüyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Juan Mata'yı aldım çok pır pır adam la hoşuma gitti
Gerçekçi olmuş..
Sif nasıl bir şey? If den daha mı iyi ve farkı nasıl görüyorsunuz başka renk mi kart?
Elimde İlkay, Piszcek, birde 320k var. Şimdilik bu kadro zor gibi, biraz kasmak lazımAma Lewa'yı satmayacağım kesinlikle. O nasıl değerler öyle arkadaş, Finishing 99 falan. Yavaştan dediğin kadroyu kuracağım.
If Tahminleri Cardozoya yüklenin dün 3 gol attı bide Sportinge kesinlikle If olcak bide Boateng olur Bayernden bugünki maç ManU-Arsenal maçıdan sonra da tahminlerim var ama Cardozo kesin oluryazın bi kenera
Nasri daha iyi gibi he? Mata cok cabuk yikiliyordur, sutlari da iyi degil.. Denemedim ama öyle görünüyor?
IF Suarez ne olduKAca gitti
Sif nasıl bir şey? If den daha mı iyi ve farkı nasıl görüyorsunuz başka renk mi kart?
Second In Form (yani sanırım öyle)
Gene rengi siyah ama daha önce IF olmuş zaten güçlenmiş kartı mevcut olduğu için direk güçlenmiş olan kartın üzerine tekrar güçleniyor. Dolayısı ile normal kart ile ciddi güç farkı oluşuyor.
Normal Lewa mesela overall 86
IF 87
SIF 88