FIFA Ultimate Team

Sif nasıl bir şey? If den daha mı iyi ve farkı nasıl görüyorsunuz başka renk mi kart?

Az önce maçlardan 7,5 k para birikti pack actım eto cıktı forvet ihtiyacı olan varsa satılıktır :)

Bu nedir arkadaş, adam son parasıyla pack açar Etoo çıkar birisi tüm parayı basar SIF Lewa çıkar bizde gaza gelip üst üste 10 tane pack açarız anca Jesus Navas çıkar...

If Tahminleri Cardozoya yüklenin dün 3 gol attı bide Sportinge kesinlikle If olcak bide Boateng olur Bayernden bugünki maç ManU-Arsenal maçıdan sonra da tahminlerim var ama Cardozo kesin olur:) yazın bi kenera

Cardozo'nun fiyatı artmaz, talebin çok olduğu bi oyuncu değil. Boateng mümkün ama.

Son maç div 8 i garantiledik yenersek şampiyon yenemezsek artık bir üst lig ödülü ile idare ederük :)

Arkadaş gelde sövme çöp takımlara dağıttık puanları sağlam takımlardan aldık hep puanları :)

iyice moralim bozulduydu UT da adamın birinden fena çıkardım hıncımı ama yinede mutlu değilim

Beyler 7.5k lık paketmi açıyorsunuz yoksa premium mu acaba benim göz demi problem var yanlışlıkla bronzmu açıyorum 80 üstü oyuncu çıkmıyor

Sif nasıl bir şey? If den daha mı iyi ve farkı nasıl görüyorsunuz başka renk mi kart?

Second In Form (yani sanırım öyle)

Gene rengi siyah ama daha önce IF olmuş zaten güçlenmiş kartı mevcut olduğu için direk güçlenmiş olan kartın üzerine tekrar güçleniyor. Dolayısı ile normal kart ile ciddi güç farkı oluşuyor.

Normal Lewa mesela overall 86

IF 87

SIF 88

If tahminleri devam ediyor RVP bugün gol attı ama If olma ihtimali çok düşük başka takip ettiğim maç Newcastle-Spurs Krul diyorum başka birşey demiyorum adam tek başına aldı maçı bu arada bi İf tahmini daha Spartak moskovalı ilk 15 dk da 3 gol attı adı Yuro Movsisya başkada yok ama bu Krul ve Movsisya kesin olur...

Second In Form (yani sanırım öyle)

Gene rengi siyah ama daha önce IF olmuş zaten güçlenmiş kartı mevcut olduğu için direk güçlenmiş olan kartın üzerine tekrar güçleniyor. Dolayısı ile normal kart ile ciddi güç farkı oluşuyor.

Normal Lewa mesela overall 86

IF 87

SIF 88

bak bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu ben düz düşünüyordum İf olan oyuncu bidaha haftanın takımında yer alamaz sanıyordum şaşırdım:)

80+ aggressionlu topculari bulayim da iki adam doveyim futta

Geri
Üst Alt