FIFA Ultimate Team

bu adam gibi oynayabiliyor musun sorusuna daha evet diyebilen görmedim

bilek hakkını böyle basite indirgeyen insanlar görünce kıskançlığın ne kadar kötü bir şey olduğunu bir kez daha anladım.

Ben oyunu oynamıyorum ki böyle calım atayım :D

Kısmetse seneye başlayacagım.

Bende sana diyorum ki gerçek hayatta bir maç bu kadar cok oyuncunun düzinelerce skill moves yaparak boyle calımlar attıgını görüyor musun?

Ha ben oynasam bile böyle calımlara pek girişmem ben bol pas yapmaktan keyif alıyorum.

Ulan bi süredir diyodum ya coin alıp Robben alıcam diye. Sonunda aldım fiyatı düşmüşken.

10k coin kaldı paket açayım dedim.

Sonuç:

[attachment=4693:zaaa.JPG]

Ekli dosyalar

• zaaa.webp
    zaaa.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 74
Sürekli skill moves yapanlar var hani adam geçmek için de değil gidip orta sahada dönüyor kendi kendine. Çıkıyorum oyundan direk.

Skill moves fifa'nın en büyük saçmalıklarından. 3. sıraya yazarım.

1.'si kart ve oyuncu değişikliklerinde 45 dk animasyon izleme zorunluluğu

2.'si gol sevinci geyiği

Robben mı Neymar mı?

Ben oyunu oynamıyorum ki böyle calım atayım :D

Kısmetse seneye başlayacagım.

Bende sana diyorum ki gerçek hayatta bir maç bu kadar cok oyuncunun düzinelerce skill moves yaparak boyle calımlar attıgını görüyor musun?

Ha ben oynasam bile böyle calımlara pek girişmem ben bol pas yapmaktan keyif alıyorum.

ben de pascıyım calım atmayı da denedim oyun çok hantallaşmış skills yapayım derken paso top kaybediyorum

sonuç = yapamıyorum yapana da saygı duyuyorum çünki ne derece zor olduğunu biliyorum.

Bu skill movesleri yapanmbilen çok insan yok. Yani olumlu şekilde. Ben de ara sıra yaparım ama böyle aşırı derecede yapamam. Yapmaya çalışınca top gidiyor :)

Yapanlara karşı oynamak eziyet :(

Sürekli skill moves yapanlar var hani adam geçmek için de değil gidip orta sahada dönüyor kendi kendine. Çıkıyorum oyundan direk.

Skill moves fifa'nın en büyük saçmalıklarından. 3. sıraya yazarım.

1.'si kart ve oyuncu değişikliklerinde 45 dk animasyon izleme zorunluluğu

2.'si gol sevinci geyiği

Gol sevinci güzel la Gangam Style yapıyom ben sürekli:D

Robben kaca düşmüş?

♧tapatalk♧

Geri
Üst Alt