FIFA Ultimate Team

Sonunda div6 yı garantiye aldım en son yaptığım adamda alman kadrosu vardı bu aralar maşallah hem alman takımları çıkıyor karşıma Falcao James Rodriguez Nasri 3lüsü duman etti ceza sahasından çıkamadı en sonunda pm attı bana anlamsız anlamsız fauller birde frikikten 3.golü yiyince tamdan delirdi çıktı gitti :D

Arkadaş bu lagın ben adamın takım çöp 2 kere geldi 2side gol oldu sayısız kaçırdıklarımı atsam 4-5 olacak maç gitti yaw :D tittle alıcaktım ne gzl :D

Dayanamadım Bu Fifa Talented Scouta gönüllü olarak üye oldum Teşekkürler Biz Sizi bilgilendireceğiz dediler de nasıl bilgilendirecek çok merak ediyorum 1.Galatasaray 2.Shaktar Donetsk 3.Zenit dedim eğer kabul ederlerse yapcak birşey yok Shaktarın ve Zenitin maçlarını izleyecem Zenit yine izlenirde Shaktar nasıl olcak bilmiyorum gerçi Galatasaray Shaktarla bu hafta hazırlık maçı yapacakmış o maça da bi göz atarım böyle yazmak zorunda kaldım ingiltere yazsam olmaz, ispanya olmaz, almanya da olmaz, fransayla italyayı takip etmiyorum bakalım ne olcak eğer seçilirsem ben bunları iyi bir sıkıştırırım bu ne abi ya Galatasaray kadrosuna bakıyorum Juventus karşısındaki 11 duruyor hala önümde beni ilgilendirmez haftada bir güncelletirim bide ayrıca custom taktikte de değişiklik yaptıracam sallamışlar resmen ya... koskoca Şampiyonlar Liginde oynayan takım hiç mi güncellenmez Kadrosu hala Kanatta Riera var yazık ya..

Mağlubiyeti tattık. 3maç kaldı 2galibiyet 1beraberlik yetiyor div1 title ı için. Hayırlısı be gülüm yarına bıraktım:D

Geri
Üst Alt