FIFA Ultimate Team

Formasyon olayının olmaması müthiş. İstediğim taktiği deneyebilirim her maç farklı taktik de yapabilirim :D

Packten çıkan takım amblemlerine dikkat edin, iyi para edenler çıkıyor. Psg'yi 2000'den, Liverpool'u 1000'den sattım bugün. Acele etmesem belki daha fazla ederlerdi.

Galatasaray'li futbolcularin Fifa 14 puanlarina bakabilecegim site varmi?

eveeet sonunda katildim ben de araniza :)

takimim orta seker su an. baslangic kadrom fransadan yaptim biraz coins kazanayim epl beni bekler.

ilk maci klasik kick off gs-olimpiakos yaptim. hosuma gitti oyun. sneijder ve bruma muthis :)

yalniz utye girdim de arkadas listem gozukmuyor leadersboardda sadece benim nick var. nedeni ne yav?

Drogba sanki 87 olsa daha iyi olurmus ayni sekilde Wesley'de. Burak 81 fazla olmus gibi, 79-78 daha mantikli duruyor. Bruma'nin overall dusuk biraz ama zaten kendini oyundada gelistirir aslanim benim :)

Muslera'ninkide biraz az olmus gibi gerisine katiliyorum puanlarin.

Leverkusendeki Bender Cdm icin harika görünüyor.biraz daha Coins yapip Ribery ve Robben haric Bundesliga Kadrosu kurmayi düsünüyorum 4-2-3-1 ilerde Lewa ,Lm Reus, Rm Müller, Cdm Ilkay&Bender....:)

Aubemeyang'i alırsanız Karabükspor gibi oynamanız lazım. Kapanıp uzun top şişirecekseiniz süreki 10 toptan 1'ini almasını umacaksınız. Kalabalık defansta eziliyor bir omuzda yerde. Dar alanda hızıyla adam eksiltemediği için çok işe yaramıyor.

Ha boş alan yakalarsa uçup gidiyor ama rakibe bağlı kalabalık defans yapıyorsa işi zor.

Beyler suan originden Fifa 2014 u indirebilecegime eminsiniz dimi hala pre-order diyorda bende ve indirirsek oynayabiliyormuyuz?

Geri
Üst Alt