FIFA Ultimate Team

De Sanctis - Benatia - Mexes - Zapata - İnler - Cuadrado - Candreva - Hamsik - Asamoah - Vucinic - Diger ST'nin adi aklima gelmedi. İyi olur mu yedek kadro olarak?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

De Sanctis - Benatia - Mexes - Zapata - İnler - Cuadrado - Candreva - Hamsik - Asamoah - Vucinic - Diger ST'nin adi aklima gelmedi. İyi olur mu yedek kadro olarak?

3 lu defansın olmazsa olmazı Caceres olur.

Handanovic, Konko, Caceres, Ogbonna, Costant, Guarin, Pogba, Hamsik, Biabiany, Mertens, Vucinic, Tevez, Palacio, Giovinco, Gervinho, Candreva,... Şimdilik bu kadar :D

Konko süper değil mi. :016:

Benim BPL'ye yedek olarak 3-5-2 serie a kadrosu önerir misiniz gencler?

seriea FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead

Hernanes yerine Hamsik, Guarin, Diamanti de olur.

İnler yerine Muntari olabilir CDM pozisyonunda strength'i yüksek bi adam istiyosan.

Bu menajer görevlerinde ki birinci sıradaki challenge the of team week görevini nasıl gerçekleştiriyoruz?

Bak Maggio yerine Candreva da olur, ben Maggio'yu çok beğenmiştim 13'te, ondan yazdım. Defans hattı + İnler aynı olmuş zaten kadrolarımızda. :D Cuadrado yerine Candreva kalsın bence, ikisi de sağ kanat. :D Sola Asamoah olabilir de H/H olduğundan yorulabilir Lulic'i düşün derim.

Forvete Milito, Palacio falan olur. :ka19:

Caceres'in olmasi gerektigini ben dw biliyorum ama coin yeter mi bilmedigimden oyle yaptim. Nasilsa as kadroyla 5-6 mac yaptiktan sonra 1-2 mac bu kadro ile oynayinca yine as kadroya donucem. Ha bu arada oyunculari oynatmadigimizde dinleniyprlar, fitnessleri artiyor demi?

Caceres'in olmasi gerektigini ben dw biliyorum ama coin yeter mi bilmedigimden oyle yaptim. Nasilsa as kadroyla 5-6 mac yaptiktan sonra 1-2 mac bu kadro ile oynayinca yine as kadroya donucem. Ha bu arada oyunculari oynatmadigimizde dinleniyprlar, fitnessleri artiyor demi?

Evet, dinleniyorlar ama yedekte/reservede durmaları lazım. 11 oyuncunun 11'i de aşağıda bulunmalı yani.

Tapatalktaysan benim kadroyu yazayım:

Sanctis

Zapata-Mexes-Benatia

Maggio-DeJong-İnler-Lulic

Hernanes

Milito-Vucinic

önceki postlarda dediklerim geçerli, Candreva iyi olabilir. İnler yerine Muntari'yi tercih edebilirsin.

Cuadrado Fiorentina'li CDM degil miydi ya? Evde olmadigimdan vikipediden Fiorentina kadrosuna baktim, olsa olsa o olur diye onu yazdim. Asamoah'in H/H oldugunu biliyorum ve sorun yaratmaz cunku en fazla 2 mac oynayacak ust uste yedek kadro oldugundan. Diger forveti de Muriel olarak dusunmustum bu arada.

Cuadrado Fiorentina'li CDM degil miydi ya? Evde olmadigimdan vikipediden Fiorentina kadrosuna baktim, olsa olsa o olur diye onu yazdim. Asamoah'in H/H oldugunu biliyorum ve sorun yaratmaz cunku en fazla 2 mac oynayacak ust uste yedek kadro oldugundan. Diger forveti de Muriel olarak dusunmustum bu arada.

Cuadrado sağ kanat. :D Muriel iyidir, olabilir bak.

2 maç olayı tamam da, maç içinde yorulur onu diyorum.

Tapatalktaysan benim kadroyu yazayım:

Sanctis

Zapata-Mexes-Benatia

Maggio-DeJong-İnler-Lulic

Hernanes

Milito-Vucinic

önceki postlarda dediklerim geçerli, Candreva iyi olabilir. İnler yerine Muntari'yi tercih edebilirsin.

De Jong'un pace'i 67 falandi diye hatirliyorum o yuzden İnler'i dusundum oraya. Hernanes de bir yedek kadro icin fazla pahali.

De Jong'un pace'i 67 falandi diye hatirliyorum o yuzden İnler'i dusundum oraya. Hernanes de bir yedek kadro icin fazla pahali.

Hamsik veya Diamanti o zaman :ka19:

De Jong'un pacei düşük de M/H veya L/H olan tek işe yarar CDM o. :redface: Yanına İnler tarzı birini koyarsan sorun olmaz, ki bu oyunda pace çok da önemli değil.

Geri
Üst Alt