- 29 Şubat 2012
- 13.438
- 1.310
- 1.468
Sandro'yu deneyemedim daha ama Hawk Fellaini de mukemmel
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Benim kadromda var sandro on numara.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sandro'yu deneyemedim daha ama Hawk Fellaini de mukemmel
Benim kadromda var sandro on numara.
De Sanctis - Benatia - Mexes - Zapata - İnler - Cuadrado - Candreva - Hamsik - Asamoah - Vucinic - Diger ST'nin adi aklima gelmedi. İyi olur mu yedek kadro olarak?
Handanovic, Konko, Caceres, Ogbonna, Costant, Guarin, Pogba, Hamsik, Biabiany, Mertens, Vucinic, Tevez, Palacio, Giovinco, Gervinho, Candreva,... Şimdilik bu kadar![]()
Benim BPL'ye yedek olarak 3-5-2 serie a kadrosu önerir misiniz gencler?
Talha forvete Vucinic ve Palacio haricinde Balotelli mi alayım Tevez mi?
De Sanctis - Benatia - Mexes - Zapata - İnler - Cuadrado - Candreva - Hamsik - Asamoah - Vucinic - Diger ST'nin adi aklima gelmedi. İyi olur mu yedek kadro olarak?
Bu menajer görevlerinde ki birinci sıradaki challenge the of team week görevini nasıl gerçekleştiriyoruz?
Caceres'in olmasi gerektigini ben dw biliyorum ama coin yeter mi bilmedigimden oyle yaptim. Nasilsa as kadroyla 5-6 mac yaptiktan sonra 1-2 mac bu kadro ile oynayinca yine as kadroya donucem. Ha bu arada oyunculari oynatmadigimizde dinleniyprlar, fitnessleri artiyor demi?
Konko süper değil mi. :016:
seriea FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead
Hernanes yerine Hamsik, Guarin, Diamanti de olur.
İnler yerine Muntari olabilir CDM pozisyonunda strength'i yüksek bi adam istiyosan.
Cuadrado Fiorentina'li CDM degil miydi ya? Evde olmadigimdan vikipediden Fiorentina kadrosuna baktim, olsa olsa o olur diye onu yazdim. Asamoah'in H/H oldugunu biliyorum ve sorun yaratmaz cunku en fazla 2 mac oynayacak ust uste yedek kadro oldugundan. Diger forveti de Muriel olarak dusunmustum bu arada.
Tapatalktaysan benim kadroyu yazayım:
Sanctis
Zapata-Mexes-Benatia
Maggio-DeJong-İnler-Lulic
Hernanes
Milito-Vucinic
önceki postlarda dediklerim geçerli, Candreva iyi olabilir. İnler yerine Muntari'yi tercih edebilirsin.
De Jong'un pace'i 67 falandi diye hatirliyorum o yuzden İnler'i dusundum oraya. Hernanes de bir yedek kadro icin fazla pahali.
Messi li ekran gelince donuyor oyun yardimci olacak biri var mi?
Bilgisayar adin veya kullanici adin Turkce karakter iceriyor mu?