FIFA Ultimate Team

neresi pahalı ya

o değil benim ilk zamanlar ne güzeldi lan her hafta IF geliyordu paketlerden Robben falan çıkmıştı pası ekran görüntüsü koyuyordum sevinç içinde

Tüm o paralar eridi gitti :D

2 pack acdim birsey cikmadi :(

bi eleman dedi gi.. bazi zamanlar var o zamanlarda pack acamam daha iyi daha iyi seyler geliyor fln dedi.. dogru mu?

bide sen gold pack mi yoksa en pahali pack mi aliyordun..

not: yeni basladn zaman pek paran olmiyor ..tabi pahali geliyor :/

Yok pek yemiyorum zaten çok deniyorlar genelde yapamıyorlar.

Ben hala lob pass karşı karşıya yiyorum. Kendim de yapamıyorum onu bi de işin kötüsü :D

Ama kafa yemiyorum pek, Benteke dahi gelse Hummels hallediyor.

bi eleman dedi gi.. bazi zamanlar var o zamanlarda pack acamam daha iyi daha iyi seyler geliyor fln dedi.. dogru mu?

7500'lük açacaksın diğerleri boşa para. Bazı zamanlar dediği şeydir, bazen özel pack'ler çıkıyor da pahalı oluyor onlar mesela 25,000 coine, 13 tane oyuncu çıkıyor, çok oyuncu olunca iyi adam çıkma şansı artıyor tabii.

Önce kadronu kur iyi kötü fazla pahalıya kaçmadan istediğin adamları al. (max 20 binlik işte, Nasri, Cazorla falan kolay birikiyor) ondan sonra paran oldukça pack açarsın.

Lob pass dedigin o havadan attigi uzun paslarmi? Yine cözümü ayni hemen hemen.

RB tusunu kullanarak second player ile rakibe pres yapacasksin, o arada o pres yapan oyuncuyu degil, bir stoperine kontrol edeceksin ve iyice geriye kosacaksin. Isterse diger oyunculardan 5 metre geride olsun, ofsayt i salla. Böylece uzun topu attigi an zaten o stoper oyuncuyu karsisinda bulur. Zamanlama önemli.

Yani rakip topa sahip olunca ve senin yari alanina yerlesince bir stoperini kontrol etmen cok önemli. Yoksa uzun topu atinca cok gec reaksyion gösteriyorlar.

pogba upucuz ya div kaçtasın?

menejer kontrat bulamıyorum ya kimse takmıyor bile oyun ölmüş biraz çabalamalıyım kafaya koydum SIF Sneijder için,IF Melo, IF Semih kaya için acaba ortalama ne kadar coin gerekir? bide çarşamba drogba IF çarşamba huntelaar-drogba ikilisi olacak TOTW'da inşallah:D

pogba upucuz ya div kaçtasın?

fransa takimim var.. orta saha en iyi nasil olur?

Elimde su anda " Mavuba, Matidi, Capoue, ve Valbuena var" Mavuba haric hepsinin Sentintenle cardlari var.

Pogba almayi düsüniyordum... nasil orta saha yapim sence?

ya..2 dmc bir amc veya 433 1dmc 2 MC (misal pogba ve cabaye..)

fransa takimim var.. orta saha en iyi nasil olur?

Elimde su anda " Mavuba, Matidi, Capoue, ve Valbuena var" Mavuba haric hepsinin Sentintenle cardlari var.

Pogba almayi düsüniyordum... nasil orta saha yapim sence?

ya..2 dmc bir amc veya 433 1dmc 2 MC (misal pogba ve cabaye..)

bilmişlik taslamıyım ama ben 4-3-3 1 dmc 2 cm olan ondan oynuyor vidal-rossi-marchisio veya pogba değişmeli oynuyorum en sevdiğim taktik 2cm 1 dcm iyi gider tabi bu benim görüşüm cabaye,matuidi,pogba aslında iyi gider 81 lik pogbanın ball control 90 orta saha da oyunu iyi sakinleştirir uzun pasları bile gayet iyi 79 luk pogbadan ben çok memnunum 81 lik pogba nasıldır sen tahmin et?:D

@Özgür Kızılaslan

Vallahi hocam ben Griezman 1-2 mac SAG'da denedim.. Curve iyi olunca bu fines shot ile bolca gol atdim... reise herhadle daha cok sagda oynaticam :D

@Özgür Kızılaslan

Vallahi hocam ben Griezman 1-2 mac SAG'da denedim.. Curve iyi olunca bu fines shot ile bolca gol atdim... reise herhadle daha cok sagda oynaticam :D

Yeni şeyler denemek zevklidir, millet hep ezber kadrolarla oynuyor.

Futhead'de Beast FC geyiği vardır çok gülerim çünkü gerçek o. Hep aynı adamları aynı kadroları yapıp Beast.. ile başlayan isimler koyuyorlar :D

valbuena almisdim..CAM icin oynadim bi kac mac..

Pack den Selcuk Inan cikmisdi..dedim eh.. bir iki mac oynatdim..yemin ederin valbuena dan cok daha iyi oynadi.. o vision ve long passing cok önemli birsey...

Valbuena yi saticam.. ve Sneijder i alicam oraya..berki chemistry biraz kötü olacak..ama deger.

Sneijder low def rate :dejection:

Fw geri gelio Sino pasa ilerde beqlior

Nerdeyse Fransa Oyuncu agirlikli "Les Ottomans" Takimim bitdi...

Nasil buliyorsunuz? Tavsiye edebilceniz seyler var mi veye kritize...

Duruma göre Biabiany'nin yerine daha klas adam, Lucas veya lavezzi gibi oyuncu olabilir, bide Kaleye Lloris, ve defansa duruma göre T.Silva

d3b957-1394453946.jpg

Geri
Üst Alt